Goodyear získal od časopisu Auto Bild titul „výrobcA letnÝch pneumatÍk rokA“

04.05.2022 16:27

 

Popredný nemecký motoristický časopis Auto Bild udelil spoločnosti Goodyear prestížny titul „výrobca letných pneumatík roka“. Konštatoval, že „najlepšie letné pneumatiky sú od spoločnosti Goodyear“ a poukázal na to, že všetky rady Goodyear zahŕňajú cenami ovenčené produkty, ktoré ponúkajú „dynamický špičkový výkon“ pri rešpektovaní požiadaviek trvalo udržateľnej dopravy.

Najnovšie ocenenie zverejnené vo vydaní časopisu Auto Bild z 13. apríla nasleduje po rade nedávnych víťazstiev spoločnosti Goodyear v testoch rovnakej skupiny časopisov, vrátane ocenení pre pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 6 , EfficientGrip 2 SUV  a EfficientGrip Performance 2 . 

Recenzia nesie titulok "Najlepšie letné pneumatiky sú od spoločnosti Goodyear" a ďalej sa v nej uvádza, že "nové modely pneumatík Goodyear presviedčajú jednak dynamickým špičkovým výkonom, tak aj udržateľnosťou zameranou na budúcnosť". 

Zatiaľ posledný úspech značky Goodyear v testoch nadväzuje na jej titul „výrobca celoročných pneumatík roka“, ktoré jej Auto Bild udelil v rokoch 2020 aj 2021 s odkazom na pneumatiky Vector 4Seasons Gen-3 . 

Aktuálne rozšírenie ponuky letných pneumatík Goodyear predstavujú Eagle F1 Asymmetric 6, vysoko výkonné pneumatiky (UHP) navrhnuté tak, aby boli „pripravené na všetko,“ takže spájajú dobré úžitkové vlastnosti na suchej aj mokrej vozovke a efektívnu prevádzku a sú pritom pripravené aj na elektromobily a ďalšiu etapu mobility.

Laurent Colantonio, regionálny technologický riaditeľ spoločnosti Goodyear v regióne Európa, Blízky východ a Afrika, povedal: „Sme nesmierne hrdí na to, že sme boli v časopise Auto Bild vyhlásení za výrobcov letných pneumatík roka. Toto ocenenie je uznaním inžinierskeho úsilia a technologického pokroku, s ktorými vyvíjame a vyrábame rady letných pneumatík pre rôzne segmenty trhu. Spolu s naším víťazstvom v teste celoročných pneumatík časopisu Auto Bild toto ocenenie podčiarkuje, ako je Goodyear fundovaný pri vývoji pneumatík schopných prevádzky v rôznych podmienkach, ktoré spĺňajú mnoho rôznych parametrov, od maximálne efektívnej prevádzky až po extrémnu výkonnosť a čokoľvek medzi tým.“

O spoločnosti Goodyear 

Goodyear je jeden z najväčších svetových výrobcov pneumatík. Spoločnosť zamestnáva približne 72 tisíc pracovníkov a svoje výrobky vyrába v 57 závodoch v 23 krajinách sveta. Dve inovačné centrá – Akron v Ohiu a Colmar-Berg v Luxembursku – usilujú o rozvoj najmodernejších výrobkov a služieb, ktoré stanovujú technologické a výkonnostné štandardy pre celé odvetvie. Viac informácií o spoločnosti Goodyear a jej produktoch nájdete na https://www.goodyear.eu/corporate_emea/

Ďalšie fotografie sú k dispozícii v našom online tlačovom stredisku http://news.goodyear.eu.

Tlačové správy a obrazový materiál v českom jazyku news.goodyear.eu/cs-cz.

Môžete sledovať aj náš twitterový účet @Goodyearpress.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode