Goodyear obsadil prvé miesto v teste webu Tyre Reviews

09.08.2019 18:55

  • Pneumatiky Goodyear Eagle F1 SuperSport prekonali všetky konkurenčné pneumatiky a zažiarili v najnovšom teste

Spoločnosť Goodyear oznamuje, že jej nové pneumatiky Eagle F1 SuperSport obsadili prvé miesto v historicky prvom teste veľmi vysoko výkonných pneumatík (Ultra Ultra High Performance; UUHP). Test realizoval Tyre Reviews, najvýznamnejší webový portál špecializujúci sa na hodnotenie pneumatík.

 

Pri testoch na skúšobnom okruhu spoločnosti Continental v texaskom Uvalde sa hodnotili pneumatiky ôsmich rôznych výrobcov, vrátane značiek Continental a Michelin. Rozsiahly test prebiehal na vozidle BMW M2 s pneumatikami 245/35 R19 na prednej náprave a 265/35 R19 vzadu a pokrýval všetky hlavné disciplíny obvyklé v testoch pneumatík, vrátane hodnotenia ovládateľnosti za sucha i za mokra, brzdných vlastností na suchom i mokrom povrchu, sklonu k aquaplaningu, valivého odporu, hlučnosti a pohodlia pre vodiča, najmä s prihliadnutím na subjektívne pocity skúšobných jazdcov.

Pneumatiky, ktoré ťažia z pretekárskych skúseností značky Goodyear, pri teste ponúkli nielen vynikajúcu priľnavosť a ovládateľnosť, ale preukázali skvelé výsledky aj vo všetkých kategóriách a obsadili tak vrchnú priečku stupňa víťazov.

Jonathan Benson, majiteľ Tyre Reviews, nové pneumatiky Goodyear Eagle F1 SuperSport ohodnotil veľmi vysoko a vo svojej správe uviedol, že si "skvelým spôsobom viedli pri hlavných testoch ovládateľnosti na suchu a na mokre a dávali vodičom skvelý pocit pri riadení a rovnováhu za všetkých podmienok“.

"Nové Goodyear Eagle F1 SuperSport predstavujú novú vážnu konkurenciu pre značky Michelin a Continental, ich výrobkom sa blížia vo všetkých kľúčových oblastiach, pričom samy úplne vynikajú v kategórii ovládateľnosti na mokre," pokračoval Jonathan Benson.

Zďaleka najviac zapôsobili Eagle F1 SuperSport v disciplíne ovládateľnosti na mokre. "Nové pneumatiky Goodyear v nej úplne vynikli; ponúkli skutočne neutrálnu rovnováhu medzi prednou a zadnou časťou vozidla a súčasne vynikajúcu priľnavosť na celom okruhu,“ uviedol ďalej Jonathan Benson.

Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer osobných pneumatík Goodyear v Európe, k tomu uviedol: "Výsledkami testu sme nadšení, vedeli sme síce, že máme v rukách vynikajúce pneumatiky, už keď sme ich na začiatku roka prvýkrát predstavovali, ale až ocenenie ich kvalít zo strany tak vplyvného a dobre informovaného webového portálu ako je Tyre Reviews nám prakticky potvrdzuje, ako skvelé úžitkové vlastnosti nový rad ponúka.“

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode