Fascinácia SEAT na Wörthersee 2012

17.05.2012 17:15

 

Európska premiéra štúdie Ibiza CUPRA Concept
Show car Mii v športovej úprave FR
Ibiza SC Trophy a Leon Super Copa so závodnými licenciami

Ibiza CUPRA Concept v roli hviezdy
V expozícií SEAT, ktorá bola vytvorená v súlade s novou vizuálnou identitou značky, je stredobodom záujmu Ibiza CUPRA Concept. Štúdia blízka sériovej výrobe naznačuje vzhľad novej generácie tejto mimoriadnej športovej ikony značky SEAT. Koncept predstavený na autosalóne Auto China v Pekingu pred niekoľkými týždňami je poháňaný jednotkou 1.4 TSI s výkonom 132 kW (180k).

Tuning pre SEAT Mii
SEAT po prvý krát predstavuje verejnosti svoju novinku Mii v športovom prevedení. Mestský automobil v červenom odtieni Tornado zaujme svojím pôsobivým vzhľadom, na ktorom sa podieľajú čierne doplnky na podbehoch kolies, upravený spojler a čierne 16“ kolesá z ľahkej zliatiny. Kombinácia červených a čiernych prvkov je prítomná aj v interiéri. Športové sedadlá s plne integrovanými opierkami hlavy sú ozdobené charakteristickými červenými písmenami FR.

Ibiza SC Trophy a Leon Super Copa pre závodné dráhy
Ďalšie dva exponáty, Ibiza SC Trophy a Leon Super Copa, majú závodnú licenciu. Na festivale pri jazere Wörthersee sú vystavené so špeciálnym šedým lakom, pričom kolesá, spätné zrkadlá a ochranný rám žiaria oranžovým odtieňom. Ibiza SC Trophy vychádza z novej generácie Ibizy a pod kapotou má motor 1.4 TSI s výkonom 132 kW (180k) v kombinácií so 7-stupňovou prevodovkou DSG, ktorú vodič ovláda pádlami pod volantom.

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode