Farba roku 2023: Nech žije Magenta!

26.01.2023 11:32

 

 

Viete, aká farba mala vládnuť roku 2023? Bude to Viva Magenta! Energizujúci purpurový odtieň červenej podľa odborníkov z Inštitútu Pantone vyjadruje silu a vášeň, a zároveň podnecuje k experimentovaniu a sebavyjadreniu. Magenta by vraj tiež mala do našich životov priniesť viac radosti a povzbudiť pri prekonávaní prekážok. A keďže najjednoduchšou a najrýchlejšou cestou, ako dostať tento odtieň do svojho každodenného života je líčenie, prinášame vám niekoľko tipov z ponuky značky Dermacol.  Viva Magenta je totiž ako stvorená na pery a nechty, no pokojne ňou môžete zvýrazniť aj oči!

 

Pery

Energizujúci odtieň Viva Magenta rozžiari každé líčenie – denné aj večerné. Ak zvolíte tento odtieň na pery, nič viac nepotrebujete – vystačíte si len s farebne zjednotenou pleťou, riasenkou a upraveným obočím. Odtiene príbuzné farbe roka 2023 nájdete aj medzi rúžmi od značky Dermacol. Dlhotrvácne rúže 16H Lip Colour vydržia na perách celé hodiny a odolajú aj jedlu či bozkom. 

Dlhotrvácna farba na pery 16H Lip Colour  č. 8, Dermacol – 8,79 eur/ 3 ml + 4,1 ml

Ak hľadáte VEGAN alternatívu, vyskúšajte lesk na pery Crystal Crush. Prekvapí vás nielen výborne pigmentovanými farbami a výdržou, ale aj trblietavými kryštálikmi v rôznych odtieňoch.

Lesk na pery Crystal Crush č. 5, Dermacol – 7,99 eur

 

Líčka

Odtieň príbuzný farbe roka aplikovaný na líčka dodá tvári mladistvú sviežosť. Nájdete ho aj v ponuke Dermacol. Prírodná púdrová lícenka s reliéfom ruže v odtieni č.3  obsahuje hodvábne jemné častice, ktoré nádherne priľnú k pleti a dodajú jej zdravú sviežosť.

Prírodná púdrová lícenka č. 3, Dermacol – 7,69 eur/ 5g

 

Nechty

Nechty v purpurovom odtieni sú výrazné a elegantné zároveň. Z ponuky Dermacol odporúčame odtieň číslo 38, Cherry Blossom z radu 5Day Stay. Má unikátnu textúru, ktorá priľne k povrchu nechtu a po zaschnutí vytvorí extrémne dlhotrvácny film, ktorý odolá olupovaniu a vydrží perfektný až 5 dní.

Dlhotrvácny lak na nechty 5 Day Stay, Dermacol – 3,95 eur / 11 ml 

Oči

Ak sa nebojíte experimentovať, vyskúšajte tento odtieň aj pri líčení očí.  Odtieň príbuzný farbe roka nájdete aj v paletke Quattro č. 8 od Dermacol. Môžete ho použiť samostatne ako farebnú spodnú linku alebo v kombinácii s hnedým a svetlým tieňom v dymovom líčení. 

Paletka očných tieňov Quattro č. 8, Dermacol – 7,69 eur/ 4 odtiene

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode