Fandite so Snickers, odhaľte typológiu hladných fanúšikov a vyhrajte super ceny!

13.04.2016 16:48

Keď idete fandiť hladní, necítite sa vo svojej koži a nedokážete poriadne podporiť svoj obľúbený tím? Vyriešte to so Snickers! Vďaka legendárnej čokoládovej tyčinke s nugátom, karamelom a arašidmi teraz navyše môžete objaviť originálnu typológiu fanúšikov a k tomu vyhrávať. Aký typ fanúšika sa z vás stáva, keď ste hladní? Dostávate záchvaty hystérie alebo hnevu? Plačete ako „malý“? Odpovedzte si na otázku „Ktorý zlý fanúšik si, keď si hladný?“ a nájdite sa medzi osemnástimi hladnými alteregami v podobe samolepiek pod obalmi súťažných tyčiniek Snickers. Vychutnajte si Snickers, nazbierajte aspoň tri samolepky hladných fanúšikov, odpovedzte na vybranú súťažnú otázku a vyhrajte jednu z 900 atraktívnych cien!


Kupujte tyčinky Snickers v súťažných obaloch a zbierajte samolepky s rôznymi podobami fanúšikov, na ktorých sa podpísali symptómy hladu. Pobaví vás celkom osemnásť altereg – napríklad zlostníci, všeznalci alebo ufňukanci v siedmich kategóriách. Akékoľvek tri samolepky nalepte na hraciu kartu, ktorá je k dispozícii v obchodoch alebo voľne k stiahnutiu na www.snickers.sk.

Potom už stačí len nahrať a registrovať fotku či scan svojej hracej karty na www.snickers.sk spoločne s odpoveďou na príslušnú súťažnú otázku pri vybranej výhre. Na tých najrýchlejších a najpresnejších čaká celkom 900 úžasných cien ako futbalové tašky, hodinky alebo stolné mini-futbaly.

Súťaž prebieha v termíne od 15. 4. do 10. 7. 2016. Viac na www.snickers.sk


Keď si hladný, nie si to ty
Kampaň využíva známe osobnosti a postavy, prostredníctvom ktorých ukazuje,
že keď má človek hlad, nie je doslova vo svojej koži. Celosvetovo sa v kampani objavuje rad známych osobností, napr. Aretha Franklin, Liza Minnelli alebo Robin Williams. Pre Slovenskú republiku bola najskôr vybraná Joan Collins, nahradil ju Gremlin, Mr. Bean a tento rok opäť lokálne hladný fanúšik.

Snickers
 Čokoládovo-karamelový tyčinku Snickers vyrába spoločnosť Mars, ktorá je jednou z najväčších rodinných spoločností na svete. Spoločnosť Mars je rozdelená do šiestich obchodných segmentov, jedným z nich sú aj čokoládové výrobky. Na česko-slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Mars od roku 1992.
 
Tyčinka Snickers sa vyrába od roku 1930. Obsahuje arašidy, karamel, nugát a čokoládu. Táto kombinácia si získala mnoho priaznivcov, čo z nej robí jednu z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na celom svete.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode