Extrémny výkon za každých okolností: Nový model MINI John Cooper Works Countryman

04.08.2020 18:08

Vynovený dizajn a prepracovaná výbava zvýrazňujú exkluzívny pretekársky charakter tohto špičkového športového vozidla — Prepĺňaný benzínový 4-valcový motor s výkonom 225 kW (306 k), 8-stupňová automatická prevodovka Steptronic Šport, pohon všetkých kolies All4 a podvozok využívajúci skúsenosti John Cooper Works z pretekárskych okruhov. To všetko zaručuje mimoriadnu zábavu z jazdy a zároveň prináša praktické využitie — Príchod na trh v novembri 2020.

Neodolateľný charakter vyladený na pretekárskom okruhu. Nový model MINI John Cooper Works Countryman (kombinovaná spotreba paliva: 7,3 — 6,9 l/100 km; kombinované emisie CO2: 166 — 156 g/km, predbežné hodnoty) prináša svoje výnimočné kvality na bežné vozovky aj na nespevnené cesty. Mimoriadny výkon 225 kW (306 k) jeho prepĺňaného benzínového 4-valcového motora prenáša na cestu 8-stupňová automatická prevodovka Steptronic Šport a štandardne dodávaný pohon všetkých kolies All4. Táto kombinácia zaručuje vysoký výkon na všetkých typoch povrchov. Extrémnu zábavu z jazdy pridáva k týmto prvkom poháňacej sústavy aj prepracovaný podvozok využívajúci pretekárske skúsenosti divízie John Cooper Works. Upravený vzhľad, bohatá výbava a mnoho špeciálnych doplnkov dodávajú modelu MINI John Cooper Works Countryman maximálne exkluzívnu a športovú charizmu.

Výkon motora prepojený s praktickým využitím: nový vysokovýkonný športový automobil prémiového kompaktného segmentu je v mnohých ohľadoch vrcholom ponuky britskej prémiovej značky. Prináša nespútaný výkon a mnoho priestoru pre závodné vzrušenie a to aj na každodenných cestách. Navyše jeho expresívny vonkajší vzhľad je teraz ešte prepracovanejší a nové svieže prvky sa dostali aj do vycibreného interiéru. Nový model MINI John Cooper Works Countryman príde na trh v novembri 2020.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode