Exkluzívna novoročná edícia A 45 k víťazstvám v F1

28.12.2015 11:00

Lepšie to už ani nejde: ziskom Pohára konštruktérov a titulov majstra a vicemajstra sveta v podobe Lewisa Hamiltona a Nica Rosberga dosiahol MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team 2015 optimum v kráľovskej triede motoristického športu. Na záver sezóny oslávi Mercedes-AMG tento vynikajúci výkon svojho tímu exkluzívnym špeciálnym modelom: MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition. Expresívny vzhľad v štýle Formuly 1 víťazných strieborných šípov na báze A 45 4MATIC spojí s komplexnou a jedinečnou výbavou.

 
Jeden strieborný šíp na každý deň: MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition s balíkom aerodynamiky privedenej do dokonalosti, veľkými 19-palcovými diskami a charakteristickými fóliami prináša úspech zo súťaže Formuly 1 z pretekárskeho okruhu na cestu. „S World Champion Edition chceme naše nadšenie a našu hrdosť na vynikajúce výkony tímu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One zdieľať s našimi zákazníkmi,“ vysvetľuje Tobias Moers, predseda obchodného vedenia Mercedes-AMG. „Takýmto spôsobom sa môže každý fanúšik tak trochu podieľať na úspechoch Lewisa Hamiltona a Nica Rosberga.“

Výrazným vonkajším poznávacím znakom exkluzívnej edície A 45 sú charakteristické fólie s prvkami vo farbách benzínová zelená a čierna v dizajne víťazného bolidu F1 W06 HYBRID. K tomu sa pridáva balík aerodynamiky privedenej do dokonalosti. Jeho súčasťou je väčší delič vzduchu a špeciálne krídelka na prednej časti, ako aj strešný spojler vzadu, ktorý bol tiež inšpirovaný kráľovskou triedou motoristického športu. Pre túto edíciu sú k dispozícii laky v odtieňoch horská sivá metalíza, horská sivá designo magno alebo polárna strieborná metalíza.

K nim boli zvolené 19-palcové disky s dizajnom krížových lúčov nalakované titánovou sivou farbou a s ráfikom vo farbe benzínová zelená. Medzi ďalšiu výbavu patria balík Night, sedadlá AMG Performance, balík AMG Exklusiv, ako aj balík AMG DYNAMIC PLUS.


Exkluzívny interiér s prvkami z motoristického športu

Atmosféru pretekárskeho športu sprostredkúva aj interiér. Exkluzívnym poznávacím znakom je vysokokvalitná plaketa na kryte odkladacieho priečinku s originálnym nápisom tímu MERCEDES AMG PETRONAS Formula One. Elektricky nastaviteľné športové sedadlá navrhnuté na vysoké zaťaženie v kombinácii koža/mikrovlákno DINAMICA umožňujú zvýšenú bočnú oporu aj vo svižne prechádzaných zákrutách a svojím exkluzívnym pásikovým dizajnom ihneď pritiahnu pozornosť. Profesionálny dojem završujú precízne vypracované benzínové zelené ozdobné švy na lakťových opierkach a prístrojovej doske, benzínové zelené prstence vzduchových dýz, ako aj bezpečnostné pásy, taktiež s benzínovými zelenými zvýrazňujúcimi pruhmi. Športový volant v mikrovlákne DINAMICA má benzínové zelené ozdobné švy a značku 12 hod v rovnakej farbe.

MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition oslávila svoju svetovú premiéru v rámci Veľkej ceny Abú Zabí na okruhu Yas Marina 26. novembra 2015 a bude v ponuke iba krátko od januára 2016 do mája 2016.

S maximálnym výkonom 280 kW (381 k) je Mercedes-AMG A 45 4MATIC najvýkonnejším kompaktným športovým automobilom na svete. Vďaka sériovému pohonu všetkých kolies AMG Performance a zvernému diferenciálu prednej nápravy prenáša špeciálna edícia všetku svoju silu na cestu bez preklzávania: rýchlosť 100 km/h zo stoja dosiahne už za 4,2 sekundy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode