Ebajk – Svet elektrobicyklov

11.03.2015 10:21

Pohyb, pedále, rýchlosť. Ale aj pohodlie, príjemná jazda. Každému kto to chce skúsiť, ponúkame vyladené kvalitné elektrobicykle. Elektrobicykel (anglicky ebike - čítaj ibajk alebo ebajk), rozhodne nie je Babeta. Ide o spojenie bicykla, elektromotora a batérie. S poslednou generáciou elektromotorov získate dopravný prostriedok - legálne považovaný za bicykel, no so silou troch chlapov vnášajúci nový rozmer do skvelého pocitu z bicyklovania. Budovateľ kondície a vylepšovateľ zdravia, vhodný pre kohokoľvek bez rozdielu výkonnosti či kondície, ba dokonca aj pre ľudí s určitým zdravotným obmedzením. Príspevok k zelenšej planéte.

„Našou ambíciou je sprístupniť pocit z krásnej, rýchlej cyklojazdy všetkým, aj príležitostným či netrénovaným cyklistom, či ľudom so zdravotným obmedzením. Dnešné technológie elektromotorov to plne umožňujú,“ predstavuje zámer manažér nového centra Ebajk Karol Guľa. Projekt Ebajk vyrástol z nadšenia pre bicyklovanie a nové technológie z oblasti elektromobility. „Elektrobicykel si získa srdce každého, kto si chce zajazdiť na dvoch kolesách, užiť si pocit vlastného pohybu, ale nezničiť sa nadoraz."

Čo je elektrobicykel?

Elektrobicyklom, ebajkom môže byť konštrukčne akýkoľvek bicykel, ku ktorému sa pripojí asistovaný elektrický pohon. Môžete si kúpiť nový, konštrukčne vychytaný, vyvážený elektrobicykel, ale aj nechať prerobiť si svojho starého, obľúbeného "tátošíka". Elektromotor je ovládaný počítačom, s ktorým komunikujete pomocou tlačidiel umiestnených na riadidlách. Počítač okrem riadenia elektromotora poskytuje aj množstvo ďalších informácií: stav nabitia batérie, dojazd, rýchlosť, priemerná rýchlosť. Niektoré modely elektrobicyklov dokonca ponúkajú aj veľmi obľúbenú navigáciu či fitness údaje.
Špičkový elektrobicykel s elektropohonom najnovšej generácie si kúpite za cenu okolo 2000,- Eur. Za technológiou prešpikované „delo“ sa dá minúť až 7000,- Eur.


Čo dokáže elektrobicykel?
Úlohou elektromotora je pomáhať. Každý si na palubnom počítači určí nakoľko. Na jedno nabitie sa dá jazdiť od 40 až do 140 km. Samozrejme, záleží na tom, aký je kto jazdec a nakoľko elektrobicykel potrápi. Jazdiť sa dá v lete, zime, v daždi, snehu, veď dnes už aj elektromotor môže mať svoj neoprénový oblek. Po dojazde stačí vybitú batériu z elektrobicykla odomknúť a pripojiť na bežnú zásuvku. Po približne 3 hodinách nabíjania sa dá nasadnúť a opäť naplno jazdiť.

Komu je určený?
Elektrobicykel nie je obyčajný bicykel. Je to pomocník, ktorý urobí radosť viacerým kategóriám cyklistov. Ak sa radi bicyklujete naplno, elektromotor vám pomôže zlepšiť výkony, zrýchliť a nepochybne aj skvalitniť vašu jazdu.
Pokiaľ ste turistický cyklista, s elektrobicyklom zvládnete aj náročnejšie horské výstupy bez toho, aby ste siahli na dno svojich síl. Zapojenie elektromotora vám bude šetriť sily a pomôže v náročných prevýšeniach. A vy si môžete vychutnávať prírodu.
Možno ste človek, ktorý má rád cyklistiku, ale nie vždy dokážete držať tempo toho výkonnejšieho v partii. V tomto prípade je ebajk výborným pomocníkom, ktorý vyrovná sily a vy si môžete letieť s vetrom o preteky.
Ak sa potrebujete v meste presúvať pravidelne do práce a späť, hľadáte ekologickú dopravu a pritom nechcete byť „upoteným“ športovcom. Ebajk ponúkne svoj výkon a vy sa bez emisií dopravíte do svojho cieľa.
A ak Vám náhodou počas jazdy dôjde šťava? Nič sa nedeje, vždy sa dokážete dopraviť vlastnou silou.

O spoločnosti eBajk
Kto sme     
Ebajk je nové špecializované obchodno-servisné centrum zamerané na elektrobicykle. Je to predajňa a požičovňa širokého spektra elektrobicyklov a špeciálnych doplnkov a vybavenia. Ale aj mobilný výjazdový tím, skúsení sprievodcovia a inštruktori jazdy na bicykloch. Máme nadšenie a radosť, ktorú radi prenesieme na našich zákazníkov.
Projekt a teda značka „ebajk“ vznikla ako dôsledok snahy realizovať sa prostredníctvom vecí, ktoré nás fascinujú a ktorým sme plne prepadli. Zámerom je umožniť našim zákazníkom lepšie a plnohodnotnejšie užívať si pohyb, využívať nové rozumné technológie, a to produktmi s vysokou kvalitou a efektivitou.
V tomto projekte sa združili ľudia zanietení, vybavení skúsenosťami, ktoré sa vhodne dopĺňajú.
Projekt zastrešuje firma GulaVerse s.r.o. a jej partnerom je známy predajca bicyklov Green Bike, organizátor Green Bike Tour.

Otvárame toto centrum elektrobicyklov, pretože veríme, že v uponáhľanom svete ľudia ocenia ponuku špičkových elektrobicyklov s možnosťou testovacej jazdy a kompletnými doplnkovými službami na jednom mieste," hovorí Karol Guľa. "Sme na internete a aj v našom prvom kamennom centre v Bratislave na Račianskej 77. "
Plne vybavené centrum vám predá, požičia, poskladá, či odservisuje na vysokej úrovni akýkoľvek elektrobicykel. Ebajk reprezentuje značky Ghost, Haibike, Felt, Winora, Apache, Bosch, Shimano, Yamaha, Cratoni, SKS, XLC, Fharer, Club Ride Apparel, Engel sports. Ebajk centrum poskytuje autorizovaný servis značiek Bosch a Shimano. Zabezpečuje aj servisovanie asistenčných pohonov Yamaha a 8Fun.
Osobitnou zložkou centra je ponuka špeciálneho cyklisticko - voľnočasového oblečenia. "Sme prví v našom regióne, ktorí ponúkajú výrobky značky Club Ride Apparel. S výrobkami Club Ride Apparel ponúkame netradičný svieži štýl, kombinujúci špičkové materiály na športové aktivity s dizajnom na mnohoraké využitie. Strihy sú zároveň dobre sediace aj pre postavy nie priamo modelingového typu," potvrdil Karol Guľa.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode