E-shop BiOrganica prináša na Slovensko kvalitnú prírodnú kozmetiku

31.05.2019 22:14

100% BIO značiek s mimoriadnym účinkom je na svete málo. V kvalitnej BIO kozmetike nenájdeme žiadne toxíny, syntetické častice alebo emulgátory. Jej cieľom nie je len efektívne vyriešenie konkrétneho kozmetického problému, ale aj snaha pomôcť pokožke k prirodzenej samo- regenerácii.

 

Projekt BiOrganica si zakladá na fakte, že čistá príroda vie ďaleko viac, než akékoľvek syntetické náhražky. Zameriava sa na hľadanie čisto prírodných značiek, ideálne v 100% bio kvalite, teda také, ktoré sú mimoriadne nielen svojim čisto prírodným zložením, ale tiež účinnosťou.

 

Príbeh Biorganica..

Všetko sa to začalo v roku 2010, kedy dve mamičky na materskej dovolenke, advokátka Andrea a manažérka Petra, spojili svoje sily v hľadaní prírodných, organických produktov. Starostlivosť o svoje deti ich donútila začať viac študovať zloženia rôznych kozmetických produktov , ktoré by boli účinné a zároveň vhodné aj pre malé deti. Stalo sa teda, že objavili značku Inlight. Tá ich už po krátkom čase používania presvedčila, že prírodné zložky sú je ďaleko efektívnejšie než syntetické zložky prítomné v drvivej väčšine dostupnej kozmetiky. Kozmetika vyriešila ich problémy s pleťou a presvedčila ich, že sila prírody je tá najmocnejšia. Po úspešnom spustení projektu Biorganica.cz v Čechách, predstavujú tieto dve charizmatické ženy s nadšením svoj projekt aj Slovenskému zákazníkovi.

 

Prvou značkou predstavenou na Slovensku je BIO kozmetika INLIGHT, ktorá je ako jedna z mála na svete 100% BIO.

Bio balzamy a oleje INLIGHT obsahujú vysokú koncentráciu blahodarných živín, ktoré pokožka prijíma ako svoju súčasť a načerpá z nich všetko, čo potrebuje.

Kozmetiku vyrába ručne charizmatický lekár MUDr. Mariano Spiezia v anglickom mestečku Cornwall. Využíva silu liečivých bylín a olejov, ktoré mieša s ďalšími organickými prísadami, akými sú ceramidy, enzýmy, minerály a vitamíny. Jedinou prírodnou zložkou, ktorú v tejto kozmetike môžeme len ťažko nájsť je prekvapivo voda. Pridaním vody do produktu sa totiž všetky blahodarné látky zriedia a navyše by bolo následne potrebné pridať syntetické konzervanty, ktoré sú pre produkty na báze vody potrebné.

Čistý prírodný obsah bezpečne chráni pred UV žiarením vysoko kvalitné, tmavo fialové sklo. Moderný, ekologický a čistý dizajn je odrazom vzácneho obsahu bio balzamov a olejov INLIGHT. Dokonalá kombinácia moderného dizajnu, jednoduchých línií a šetrnosti k životnému prostrediu.

 

Ďalšou značkou, ktorú nájdete na Biorganica.cz je dekoratívna kozmetika ZUII Organic, ktorá sa vyrába ručne v Austrálii z 95 až 97% z kvetín. Neobsahuje žiadne rizikové syntetické látky, parabény, geneticky modifikované zložky. ZUII poskytuje ženám jedinečnú možnosť skrášliť svoju tvár pomocou líčenia, ktoré sa zároveň stará o potreby pleti. Ohromí svojou širokou škálou typov líčidiel a krásnych farieb.

V zložení produktov ZUII nájdete tradičné kozmetické stálice známe svojimi blahodarnými účinkami a používané už tisíce rokov - kvety damašskej ruže, jasmínu, rumančeka, aloe vera, výťažky z mrkvy a pelargónie, ricínový olej a ďalšie.

 

Súčasťou projektu BiOrganica je aj značka 100% prírodných opaľovacích krémov Butter Bean Organics, 100% bio čajové zmesi  Teatox či voňavá značka Naturalis Better z čerstvej dužiny aloe vera. V ponuke e-shopu nájdete jedinečné a prémiové značky, ktoré spravidla ručne vyrábajú rodinné firmy s neuveriteľnou láskou šetrne k človeku i k prírode. Predtým než Andrea s Petrou značky zaradia do svojej ponuky, všetky osobne a s láskou otestujú najprv samé na sebe.

Projekt Bioganica sa v Čechách teší veľkému úspechu, ktorý je založený na referenciách ľudí, ktorý produkty z ponuky sami vyskúšali. Na kvalitnú bio kozmetiku nedajú dopustiť ani známe osobnosti ako Aňa Geislerová, Vlastina Svátková, Kaira Kateřina Hrachovcová, Tamara Klusová a Martha Issová.

Showroom na Ořechovce

22. mája otvorila Biorganica svoj luxusný showroom na Ořechovce v priestoroch rodinnej vily umeleckého sochára Bohumila Kafku a jeho ženy Berty. Umeleckého ducha dnes evokuje replika Kafkovej busty T.G. Masaryka, ktorá zdobí vchod do ateliéru.

Biorganica pomáha...

Biorganica sa v Čechách podieľa na rôznych ekologických projektoch a takisto prostredníctvom predaja limitovanej edície Bio denného oleja Inlight „Made by Aňa“ , ktorý pomáhala namiešať aj úspešná herečka Aňa Geislerová, podporuje Klub Cystickej Fibrózy pomáha práve pacientom s ochorením cystickej fibrózy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode