Duch Vianoc objavený v Costa Coffee

20.11.2019 15:15

Vôňa dokáže až magickým spôsobom vyvolať spomienku, ktorá je zasunutá hlboko v pamäti. Tiež vám stačí letmý závan vône perníka, škorice, teplej čokolády a vybavia sa vám Vianoce? Privolajte si ich voňavými kávovými nápojmi a štýlovými kelímkami z novej zimnej série Costa Coffee. Spoločne s dezertmi vám to pôjde skoro samo.

 

Perníkové caffè latte

Perníkové latte nie je vo vianočnej ponuke žiadnym nováčikom. Po káve s našľahaným mliekom, sirupom s chuťou perníka a šľahačkou siahne každý, kto verí na ducha Vianoc. Môže za to snáď voňavé korenie alebo malý vianočný perníček posadený do snehovej čapice zo šľahačky? Nevieme. Čím sme si ale istí je to, že pre Perníkové caffè latte sa vrátite minimálne ešte raz. Je totiž rozprávkovo kúzelné.

 

Irish style caffè latte

Caffè latte s írským krémom je NOVINKA medzi zimnými kávovými nápojmi. Láka kombináciou ľahodnej kávy, smotany a írskej whiskey, ktorá je nahradená voňavým sirupom. Ten káve prepožičia ľahkú pikantnosť a vôňu diaľok. Tento nápoj odporúčame servírovať so šľahačkou, čokoládovým posypom a zlatou hviezdičkou z bielej čokolády. Potom bude zážitok dokonalý.

 

Orieškovo-čokoládové caffè latte

Caffè latte má toľko tvárí! V zime vám ukáže tú orieškovo-čokoládovú. Sametový nápoj je pripravený z espressa a teplého mlieka. Je doplnený lieskovoorieškovým sirupom, omáčkou z pravej belgickej čokolády a kopčekom šľahačky. Na záver prikúzli barista chrumkavé kúsky sušienok obalené v mliečnej čokoláde a zlatej farbe.

 

Višňová horúca čokoláda na zimu ako stvorená

Tiež ste ako malí chodili tajne do špajze na čokoládu? Višňová horúca čokoláda vás vráti do detstva a pochutia si na nej malí aj dospelí. Teplý, sametový nápoj je doplnený ovocným sirupom, višňovou polevou a šľahačkou ozdobenou čokoládovými hoblinkami z pravej belgickej čokolády. Pre zimu ako stvorené, čo myslíte?

 

Vianočná pohoda

Aspoň raz za rok sa preneste do bezstarostných momentov. Stretnite sa s priateľmi, kúpte si niečo pekné, užívajte si pohľad na padajúci sneh. Presne preto sú tu Vianoce. A aby boli ešte sladšie, voňavejšie a radostnejšie, spríjemnite si ich nejakou vianočnou špecialitou ku káve. Pokiaľ ste vianočným klasikom, zakusnite sa do koláčika z lieckého cesta plneného ovocnou náplňou. Bude chutiť ako od babičky. Koláčik s vykrojenou hviezdou vám splní prianie, rovnako ako padajúca hvieza na nočnej oblohe. Pokiaľ máte radšej ku káve niečo čokoládové, tak potom jedine čokoládový muffin s pomarančovo-čokoládovou náplňou, čokoládovou polevou a čokoládovým kúskom kúskom v tvare pomaranča na vrchu. V tomto prípade nie je čokolády nikdy dosť.

A čo pre deti? Niektoré si prajú po stromček namiesto psa alebo škrečka medvedíka. A to im môžete ľahko splniť. Objednajte im babyccino (našľahané mlieko) a k tomu malú tortičku z kakaového cesta s cukrovou polevou v tvare medvedíka. A dajte si s nimi. Na Vianoce je to povolené.

 

Viac na http://www.costa-coffee.sk

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode