Dostala som jednu pokutu v živote!

16.10.2021 09:46

Herečka, speváčka Andrea Somorovská nám vyrozprávala ako dokáže žena skĺbiť materské povinnosťi s prácou, aký muzikál naposledy odpremiérovala, o šoférovaní a zážitku na štvorkolkách. Okrem toho si vyskúšala novú rodinnú Daciu Logan a videá si môžete pozrieť práve tu:

Máš skončené muzikálové herectvo, nejaký čas si hrala v činohre a nakoniec si zakotvila na Novej scéne, pretože si sa chcela venovať viac muzikálovému herectvu…

 

Je to tak. Síce 9 rokov som bola na materskej dovolenke a popri tom som robila dabing, ktorý mi to umožňoval. Momentálne som nabehla do projektov na Novej scéne a najnovší muzikál Jánošík už bol odpremiérovaný. Mám tam postavu grófky, ktorá obchytkáva mužov a ja ako matka troch detí som bola najprv zhrozená, že mám chytať všetkých mojich kolegov, ale zvykla som si. Manžel je s tým zmierený…no a užívam si to…. 

Viem, že si taká akčná, že si stíhala počas materskej jazdiť po celom Slovensku so svojím vlastným programom. Ako sa to volalo?

 

Bolo to predstavenie Ľadové kráľovstvo, kde som hrala Elzu a robili sme veľké turné, ktoré bolo veľmi populárne a veľa rodín s deťmi sme na ňom privítali. Som rada, že som to dokázala skĺbiť s materskými povinnosťami a k tomu ešte robím dabing, ktorý ma stále baví. Pýtala si sa, či rada dabujem erotické scény a musím povedať, že to nie je moja šálka kávy a robím to ozaj malo. Naposledy sme taký film dabovali s Ďurom Kemkom a nevedeli sme ho dokončiť, pretože sme sa sústavne rehotali. 

Ako veľká rodina s tromi deťmi potrebujete veľké auto, hoci viem, že radšej máš menšie autá do mesta. Dostala si niekedy šmyk za zlých poveternostných podmienok?

 

Dostala som šmyk a neubrzdila som. Vtedy pršalo a mne vystrelil airbag. Myslela som si, žesom mŕtva, ale našťastie všetko dobré dopadlo a nikomu sa nič nestalo. Odvtedy mám rešpekt pred vozovkou, keď vonku prší alebo sneží. 

Za čo najčastejšie platíš pokuty?

 

Dostala som jednu pokutu v živote! A to za rýchlosť… odvtedy sa snažím dodržiavať rýchlosť, aká je predpísaná. Nie som ten typ, že lietam ako blázon, ale snažím sa byť zodpovedná vodička.

Prekvapila si ma, že celá rodina jazdíte cez víkendy za pekného počasia na štvorkolkách. Zažila si niečo nepredvídateľné, čo ti možno aj nahnalo strach?!

 

S manželom a deťmi sme boli v lese jazdiť na štvorkolkách a stretli sme asi 50 diviakov! Zostali sme stáť a veru sme sa aj báli. Čakali sme kým odídu, ale našťastie sa nič nestalo. Bolo to totálne adrenalínalínové a decká na to často spomínajú. Srdce nám vtedy riadne všetkým búšilo, ale to patrí tiež k životu.

Ako sú podľa teba ženy vodičky?

 

Tak, ako ktoré…poznám aj dobré, ale aj bojazlivé.

Je to naozaj individuálne, ale čo som si na ženách všimla, tak chytia väčší stres, keď za nimi stojí auto a chcú zaparkovať. Radšej idú ďalej akoby zdržiavali auto, ktoré je za nimi…

 

Text, Foto a video: Alena Chorvátová

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode