Doprajte si slnečné lúče bez vrások!

30.06.2021 18:20

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Tušili ste, že kozmetický gigant predá každú sekundu až dva Anew skincare výrobky? S prichádzajúcim letným obdobím je starostlivosť o našu pleť i pokožku tela kľúčová. Široké portfólio obľúbených Anew Solar Advance výrobkov sa preto teraz rozrastá o unikátnu novinku – Ochranný pleťový sprej s OF50. Doplňte svoju každodennú starostlivosť aj o nestarnúce klasiky v podobe omladzujúceho pleťového krému na opaľovanie s OF50 a zmatňujúcim tónovacím krémom na opaľovanie proti starnutiu pleti s OF50 Solar Advance. Starnutie by nám vrásky na čele predsa robiť nemalo!

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

Slnečné lúče na pleti sú balzamom pre dušu, no je veľmi dôležité tiež myslieť na patričnú ochranu a vybrať si účinnú starostlivosť v podobe opaľovacieho krému s vysokým faktorom, a predísť tak neželaným vráskam. Rad výrobkov Anew Solar Advance vychádza v ústrety potrebám mladej či zrelšej pokožke, vrátane tej citlivej, a postará sa o jej blaho. Objavte dokonalú starostlivosť ako stvorenú na leto.

 

 

Ochranný pleťový sprej s OF50

Objem: 100 ml

Bežná cena: 22,90 €

Ochranný pleťový sprej s OF50 je tak ľahučký, že si ho jednoducho zamilujete. Okrem toho, že znižuje riziko predčasného starnutia pleti spôsobeného slnkom, hydratuje pleť s vodeodolným dlhotrvácnym efektom. Navyše na pleti uschne za pár sekúnd bez fľakov, či lepkavého pocitu.

Omladzujúci pleťový krém na opaľovanie s OF50 so zmatňujúcim efektom

Objem: 50 ml

Bežná cena: 22,90 €

Účinný pleťový krém na opaľovanie sa pýši svojim jedinečným zložením pre omladenie pleti. Vďaka vysokému ochrannému faktoru je vhodný na citlivú pleť náchylnú na spálenie od slnka. Výsledkom matného efektu je zdravo vyzerajúca pleť bez lesklého či mastného vzhľadu.

 

 

Zmatňujúci tónovací krém na opaľovanie proti starnutiu pleti s OF50 Solar Advance

Objem: 50 ml

Bežná cena: 22,90 €

Ochrana pred UV žiarením a tónovanie pleti v jednom? Prečo nie! Krém na opaľovanie je vhodný po celý rok a vďaka zmatňujúcemu efektu navyše nezanecháva pokožku mastnú či lesklú. Chráni nielen pred predčasným starnutím, ale pleť aj krásne zjednotí.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode