Doprajte si príjemné letné osvieženie voňavou sprchou

29.06.2021 17:44

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že výrobky spoločnosti Avon získali viac ako 300 ocenení za posledné tri roky? Nenechajte si ujsť TOP letnú ponuku zo širokého portfólia sprchovacích gélov i krémov. Medzi nestarnúce klasiky pribúda neodolateľná letná vôňa Aloha Monoi. Sprchovacie pomôcky nielenže rozvoňajú vašu pokožku, ale vytvoria z každej sprchy a kúpeľa nezabudnuteľný zážitok.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Šialené teplo si každá z nás rada spríjemní sviežou sprchou. Rozmaznávajte sa kvalitnými a voňavými sprchovacími gélmi či krémami. Široké portfólio spoločnosti Avon ponúka nielen jemné sprchovacie krémy, ale aj revitalizujúce gély vhodné pre citlivú i suchú pokožku. Vybrať si môžete z ovocných, sviežich aj zvodných vôní. Ktorej podľahnete vy?

 

 

Sprchovací krém Aloha Monoi

Objem: 720 ml

Bežná cena: 7,70 €

Spríjemnite si voňavou sprchou nie len ráno, ale i celý deň. Doprajte svojej pokožke potrebnú starostlivosť s novinkou v podobe sprchovacieho krému, ktorý je vhodný aj pre citlivú či suchú pokožku.

 

 

Sprchovací gél Garden of Eden

Objem: 720 ml

Bežná cena: 7,70 €

Romantická kompozícia sviežej pivónie a sladkého jazmínu v kombinácii s akordom šťavnatého pomaranča vám hravo osvieži horúce letné dni.

 

 

Sprchovací gél Lagoon

Objem: 720 ml

Bežná cena: 7,70 €

Ponorte sa do osviežujúceho prameňa tropickej lagúny a pocíťte revitalizujúcu silu melóna a hrušky.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode