Doprajte si prémiový zážitok chutí

24.04.2019 15:57

Spoločnosť Mecom prichádza na trh s redizajnovanými obalmi Premium rady a novými výrobkami. Výsledky ich niekoľkomesačnej práce uvidia čoskoro aj zákazníci. Pre novú radu je charakteristická nielen kvalita spracovania samotných výrobkov, ale aj ich moderný nadčasový dizajn v podobe čierno-zlatého prevedenia.

Prémiový zážitok chutí“, tak znie motto vynovenej Mecom Premium línie. Spoločnosti záleží na tom, aby zákazníkom prinášali tradičné slovenské chute ale aj netradičné kombinácie. Na prvom mieste však vždy ostáva kvalita. Práve tá zohrala najdôležitejšiu úlohu pri kreovaní nových produktov. Do obchodnej siete sa čoskoro dostane Prešporská dusená šunka, Pražská šunka, Piešťanská zaúdená šunka, Turčianska šunka s čiernym korením a Zvolenská morčacia šunka. Ich hlavnou doménou je lahodná chuť a  obsah mäsa nad 90 %, všetky šunky patria do kategórie špeciál podľa rozdelenia obsahu čistých svalových bielkovín. K produktom ako Karlovarská šunka, Viedenské párky či Saláma Sibír, ktoré už v Premium rade sú tak pribudnú aj ďalšie novinky.

Mecom Premium rada šuniek

Turčianska šunka s čiernym korením

Túžite po niečom výnimočnom, zároveň však ctíte tradície? Lahodná receptúra Turčianskej šunky s čiernym korením je pre vás tá pravá. Na váš stôl prinášame harmóniu chutí v podobe šunky údenej na bukovom dreve s vysokým obsahom bravčového mäsa. Ozvláštnená je čiernym korením tak, aby vyhovela tým najnáročnejších.

Prešporská dusená šunka

Prešporok, niekdajšie hlavné mesto Uhorska, ktorému právo meča udelil Matej Korvín bolo vyhlásené okrem iného kulinárskymi dobrotami. Bezpochyby k nim patrí aj Prešporská dusená šunka. Vyrobená z vybraných častí bravčového stehna, varená v pare s obsahom mäsa 93%. Zavrite oči a nechajte sa unášať zážitkom chutí vďaka starostlivo vybraným ingredienciám.

Pražská šunka

Mesto ležiace v dolnom toku Vltavy je známe po celom svete. Stovežatá Praha, ktorá patrí k najkrajším mestám Európy. Zažite chuť tohto unikátneho mesta kdekoľvek s Pražskou šunkou od Mecomu. Za všetko hovorí až 97% bravčového mäsa, minimálny obsah soli či tradičný tukový pokryv. Dostane vás vyvážená chuť, ktorá sa rozplýva na jazyku.

Piešťanská zaúdená šunka

Pre všetkých, ktorí preferujú tradičné chute je tu Piešťanská zaúdená šunka. Vyniká vysokým obsahom bravčového mäsa, ktorý predstavuje až 97%. Zážitok chutí na jazyku zabezpečí i to, že je údená na bukovom dreve. Okrem toho neobsahuje umelé farbivá a prídavné látky. Bez tejto delikátnej šunky jednoducho sa nezaobídu bežné dni ani špeciálne príležitosti.

 

 

Karlovarská šunka

Kúpeľné mesto, domov známeho filmového festivalu a dobrého jedla. To sú Karlove Vary, po ktorých nesie názov aj prémiová šunka. Extra tenké plátky s obsahom mäsa až 90 % z vybraných častí bravčového stehna vyslovene pohladia na jazyku. Táto pochúťka od Mecomu ulahodí aj najväčším gurmánom.

Zvolenská morčacia šunka

Jedno z najstarších miest na Slovenku na sútoku riek Hrona a Slatiny, povýšili v 13. storočí na kráľovské mesto. Kto vie, či vladári nenavštevovali toto mesto aj pre Zvolenskú morčaciu šunku. Svedomito pripravená z morčacích pŕs s 93% obsahom mäsa, skrátka prémiová pochúťka pre novodobých kráľov.

Nitrianska kuracia šunka

Významné centrum Keltov, mesto pod Zoborom, milované Pribinom i Svätoplukom sa má čím pochváliť dodnes. Práve Nitra inšpirovala Mecom k vytvoreniu jemná Nitrianska kuracia šunka, ktorej chuť je doslova návyková. Obľube sa teší medzi všetkými vekovými kategóriami najmä vďaka 93 % obsahu kuracích pŕs a zníženému obsahu soli. Táto pochúťka nesmie na vašom stole chýbať!

 

Prémiový a moderný redizajn

Pre udržanie zákazníkov je dôležité sledovať nové trendy v oblasti balenia a atraktívne ich aj implementovať. „Pri vývoji balenia, ktoré prezentujeme našim zákazníkom, sme skúmali nové, kreatívne nápady v obaloch a obalových technikách, ako aj nové idey od spotrebiteľov a kolegov z priemyslu,“ vysvetľuje Eva Sziglová zo spoločnosti Mecom.

Mecom sa pri tvorbe nových obalov zameral na segment náročných zákazníkov. Nosné farby čierna a zlaté kopírujú samotné logo prémiovej rady. Časť obalu je priehľadná, aby mohol zákazník vidieť samotný produkt. Na spodnej časti je kresba v linkách znázorňujúca históriu mäsiarskeho remesla. Spoločnosť dbá tiež na to, aby každá surovina, prídavná látka či obalový materiál, ktorý je súčasťou produktu, spĺňali vopred stanovené kvalitatívne parametre. Preto Mecom spolupracuje len s dôveryhodnými a stabilnými dodávateľmi všetkých surovín.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode