Doma ako vo vianočnom filme

21.12.2021 14:00

Vianoce sú o tri dni a vy ešte nemáte výzdobu?  Vytvorte si rozprávkovú atmosféru, ktorú by vám závidel aj Kevin zo známeho filmu Sám doma. Ste minimalisti alebo milujete dekorácie na každom rohu? Na Lidl shope si vyberie každý!  

                                                              

 Symbol Vianoc

Vianočný stromček je neodmysliteľnou súčasťou Vianoc, navyše umelé prevedenie vám každoročne ušetrí financie a zároveň vás odbremení od starostí. Po skončení sviatkov stromček pohodlne rozložíte a uschováte na nasledujúci rok. Vyniká zabudovaným kvalitným LED osvetlením, vhodným do interiéru aj exteriéru. 

 

Livarno Home Umelý vianočný stromček, Lidl, od 24,99 €

 

Vianoce pod hlavou 

Máte na gauči vankúše, ktoré sa ale nehodia k vianočnej výzdobe? Žiadny problém, vymeňte im obliečky ! Typické motívy s jeleňmi a stromčekmi striedajú minimalistické, v neutrálnych farbách so štýlovými nápismi „Merry Christmas“. 

 

Livarno Home Dekoratívny vankúš so zimným motívom, 45 x 45 cm, Lidl, 3,99 €

 

 

Dekorácia nielen na dvere

Odzdobte si dvere domu či bytu a dajte vedieť svojim susedom, že u vás už žijete Vianocami. Dekorácie sú vhodné aj krb alebo kuchynský digestor. Závesný stromček môže poslúžiť aj ako moderná náhrada toho skutočného do malých priestorov či kancelárie.

Livarno Home Vianočná dekorácia, Lidl, 5,99 €

 

Vianočné obliečky

 

 Vianočne aj v spálni

Doprajte svojej spálni menšiu zmenu a svoje tradičné obliečky za tie vianočné. Vybrať si môžete z tradičných motívov ale na svoje si prídu aj duše minimalistov. Zároveň ak ešte nemáte vybavené všetky darčeky, táto flanelová posteľná bielizeň je „to pravé orechové“. 

 

 

Livarno Home Posteľná bielizeň z jemného flanelu, Lidl, 19,99€

 

 

 

Svetelný záves

Univerzálna a efektná dekorácie, ktorá si nájde rozmanité využitie v každej domácnosti. Radi by ste ju umiestnili na okná, dvere alebo balkón? Nie je problém, výzdoba je vhodná aj do exteriéru. Záves má 8 nastaviteľných režimov svietenia.

Livarno Home Svetelný Led záves, Lidl, 9,99 €

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode