Dokonalé vitamínové kombo

23.02.2024 22:01

Čo lepšie dopriať nášmu telu pred príchodom jari ako vitamínovú bombu v podobe najobľúbenejších ovocia, aké v našich končinách nájdeme. Presne tak, čučoriedky a černice - nenápadné malé bobule s veľkými výhodami. Sú bohaté na antioxidanty, najmä anthokyany, ktoré im dávajú ich charakteristickú tmavú farbu. Tieto antioxidanty pomáhajú chrániť bunky pred poškodením voľnými radikálmi, ktoré sú spojené so starnutím a ochoreniami obehovej sústavy.

Nájdeme v nich aj flavonoidy, ktoré pomáhajú zlepšovať pamäť, koncentráciu a kognitívne schopnosti, čiže podporujú funkciu mozgu.
Čučoriedky a černice obsahujú vlákninu, ktorá je dôležitá pre zdravú tráviacu sústavu. Vláknina pomáha udržiavať správnu črevnú funkciu a reguluje trávenie.
Pravidelná konzumácia tohto bobuľovitého ovocia pomáhe bojovať proti oxidačnému stresu a udržiavať naše telo v kondícii. A ak k ním pridáme naše najbežnejšie ovocie – jablko, ktoré sa stará hlavne o vitamín C, aktívne v boji proti zápalovým procesom v organizme, máme zabezpečený kvalitný prísun vitamínov. Ak si chcete zabezpečiť dostatočnú podporu imunitného systému zaraďte toto zázračné ovocné trio nielen do svojej stravy, ale aj do pravidelného pitného režimu. Vďaka waterdrop® komunite sa príchuť Blackberry, obsahujúca vitamínové kombo čuroriedka, černica a jablko, stala stálym členom kolekcie Microdrinkov. Ako bonbónik si Blackberry príchuť vychutnáte v limitovanej sklenenej fľaši vo výnimočnom červenom designe. Doprajte si vitamíny aj v pravidelnom pitnom režime, ktorý bude naviac chutiť sviežo a lahodne.

 

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode