Dokonalé pery s novými odtieňmi Dermacol 16H LIP COLOUR

24.08.2018 19:44

Farba na pery s leskom Dermacol 16H LIP COLOUR, ktorá si od svojho uvedenia získala srdcia tisícok milovníčok dokonalých pier, prichádza s 11 novými odtieňmi. Môžete sa spoľahnúť na to, že farba vydrží celý deň a bezpečne zostane na svojom mieste. Aktuálne je v ponuke už 22 odtieňov.

Dlhotrvajúca farba na pery s leskom 2v1 Dermacol 16H LIP COLOUR je spoľahlivým spoločníkom každej modernej ženy. Nádherné intenzívne farby vytvoria dokonalý vzhľad pier po celý čas nosenia. Prelomová textúra s vysokou pigmentáciou farby na pery je rýchloschnúca a výborne kryje. Ultra lesk a jemná starostlivosť krémovej fázy vďaka obsahu vysoko kvalitných prírodných olejov, včelieho vosku a vitamínu E pery hydratuje, zvláčňuje a zabraňuje ich vysušovaniu.

Ľahká aplikácia v dvoch krokoch

Najprv naneste tenkú vrstvu farby na pery a nechajte zaschnúť. Približne po minúte naneste na riadne zaschnutú farbu na pery krémovú fázu. Vaše pery budú hydratované, plné a neodolateľne lesklé.

Cena: 8,79 eur

 

Pre dokonalé odlíčenie odporúčame použiť Dvojfázový jemný odličovač DERMACOL WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER, ktorý efektívne a šetrne odstráni aj vodoodolný make-up. Unikátne zloženie obohatené o extrakt z nevädze tonizuje a osviežuje pleť.

 

Cena: 4,59 eur / 120 ml

 

Tieto rúže používam už dlhšie hlavne na nevestičky, ktoré chcú lesklé pery, ale zároveň chcú, aby im rúž aj niečo vydržal. Osobne sa neviem rozhodnúť, ktorý je pre mňa najkrajší. Ten svoj si nájde každá z nás, keďže sú tam odtiene od nude cez telový nude, ružový nude, červený, neón pink až po fialovú a bordovú farbu.“ Adriana Loj – adriana.loj.

Ani náznak toho, že by som ho mala nosiť so sebou pre prípad núdze.“ Alžbeta Saloňová – beth.sal.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode