Dokonalé nohy počas celého leta

21.07.2016 10:46

V elegantných letných sandálikoch aj pohodlných šľapkách vyniknú len pestované nohy. S výrobkami Dermacol ich dostanete do skvelej formy aj v pohodlí domova.

 

1. TIP pre hebké päty DERMACOL SOFT HEEL BALM Zmäkčujúci balzam na päty

Päty potrebujú pravidelnú starostlivosť. Zmäkčujúci balzam na päty DERMACOL SOFT HEEL BALM s výživným olivovým olejom a panthenolom účinne ošetruje, zvláčňuje a regeneruje suchú a popraskanú pokožku. Päty tak budú hebká, hydratovaná a upokojená. Svieža vôňa balzamu nohy príjemne navonia. Bonusom naviac je dezodoračný účinok.

 

Odporúčaná cena: 2,65 € / 100 ml

 

Použitie: Nanášajte večer alebo ráno na päty.

 

 

Pre krásne a hebké päty DERMACOL SOFT HEEL BALM!


2. TIP pre zamatové chodidlá DERMACOL HAPPY FEET CREAM Zmäkčujúci krém na nohy

Zvláčňujúci krém na nohy DERMACOL HAPPY FEET s výživným olivovým olejom, panthenolom a vitamínom E zvláčňuje a vyživuje namáhanú pokožku chodidiel. Podporuje jej regeneráciu a hydratáciu a dodá jej všetko, čo potrebuje. Svieža vôňa krému nohy príjemne navonia, uvoľní a má dezodoračný účinok.

 

Odporúčaná cena: 2,65 € / 100 ml

 

Použitie: Nanášajte večer alebo ráno na pokožku chodidiel, zvláštnu pozornosť venujte pätám. Odporúčame aplikáciu krému spojiť s príjemnou masážou.

 

Pre hydratovanú a šťastnú pokožku chodidiel DERMACOL HAPPY FEET CREAM!

 

 

 

3. TIP pre opálenú pokožku DERMACOL PERFECT BODY MAKE-UP Vodoodolný telový skrášľujúci make-up

Záleží vám na tom, aby malo vaše telo krásnu, jednotnú farbu a dokonalé krivky v  šatách, šortkách alebo plavkách? Vodoodolný telový make-up  DERMACOL PERFECT BODY MAKE-UP kryje nedokonalosti a dodá vašim nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia. Opticky zoštíhľuje telo a nohy a zanecháva pokožku hodvábne hladkú. Ľahká textúra s panthenolom a vitamínom E pokožku hydratuje, regeneruje, vyživuje a chráni ju pred voľnými radikálmi. Posilňujúci komplex rastlinných extraktov Firmiderm® a extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® zlepšuje pevnosť pokožky až o 28 %* a jej pružnosť až o 26 %**, zabraňuje ochabovaniu pokožky a podporuje mikrocirkuláciu. Komplex rastlinných extraktov Polyplant anticelulide zlepšuje vzhľad pokožky s celulitídou, vyhladzuje ju, obmedzuje vznik opuchov a rozšírených žiliek.

*Test in-vivo (používanie 2x denne po 6 týždňov) ** Test in-vivo (používanie 2x denne po 4 týždne)

 

Odporúčaná cena: 6,49 € / 100 ml

 

Použitie: Naneste rovnomerne na pokožku a dôkladne rozotrite. Počkajte chvíľku, než sa oblečiete.

 

Pre jednotnú farbu a dokonalé krivky DERMACOL PERFECT BODY MAKE-UP!

 

3. TIP pre celodennú sviežosť nôh DERMACOL FRESH SHOES Osviežujúci sprej na nohy a do topánok

Osviežujúci sprej na nohy a do topánok DERMACOL FRESH SHOES poskytuje 24-hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom, zatiaľ čo osviežuje vaše nohy. Aktívna látka Sensidin®DO zabraňuje množeniu a rastu mikroorganizmov, ktoré rozkladajú pot. Chladivý mentol uvoľňuje unavené chodidlá.

 

Odporúčaná cena: 3,79 € / 130 ml

 

Použitie: Aplikujte na chodidlá podľa potreby. Striekajte dovnútra obuvi pred i po použití.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode