Dodajte s KetoMixom telu energiu a mladistvý vzhľad

24.02.2022 21:17

 

Nedarí sa vám chudnúť? Máte zlú a povädnutú pleť, rozštiepené vlasy, lámu sa vám nechty? Cítite sa bez energie a chuti do života? Za tým všetkým môžu byť jedovaté toxíny, ktoré máte uložené vo vašom tele.

Obzvlášť v zime sa cítime často vyčerpaní a bez energie. Vinu môžeme prisúdiť  nedostatku svetla, striedavému počasiu alebo škodlivým látkam, ktoré sa v našom tele hromadia. Prichádzajúca jar je symbolom života, nových začiatkov a zmien. Je ideálnym obdobím na ozdravenie a omladenie nášho tela. Pri tom je potrebné zhodiť aj nejaké to kilečko.

Prečo svoje telo detoxikovať?

Úľava pre preťažený organizmus – to je hlavný dôvod, prečo by ste sa mali pustiť do detoxikácie. Detoxikácia súvisí predovšetkým so zmenou životosprávy – obzvlášť zmenou stravy. Neznamená to však hladovanie. Každý človek je individuálny a každému vyhovuje niečo iné. Na druhej strane, všeobecné pravidlá pre správnu detoxikáciu sú rovnaké pre každého. Dodržiavať pitný režim, odľahčiť jedálniček, vyhnúť sa pitiu kávy a alkoholu, dobre spať a zvýšiť príjem vitamínov. 

Jarná očista s diétou KetoMix.

Možno by ste spoločne s prečistením organizmu chceli aj schudnúť. Zabudnite však na drastické diéty a mučivé hladovky, ktoré vášmu zdraviu skôr ublížia. Hľadajte zmysluplnú formu stravovania, po ktorej schudnete, budete sa cítiť ľahšie a zdravo a vášmu telu nebude nič chýbať. Diéta KetoMix, ktorej princíp je veľmi jednoduchý, vám s tým hravo pomôže. S jej pomocou schudnete rýchlo, bez námahy a natrvalo, rovnako ako viac než 120 000 ľudí pre vami. 

A ako to funguje? 

S proteínovými jedlami, ktoré dorazia až k vám domov, výrazne obmedzíte sacharidy vo svojom jedálničku. Telo sa prirodzenou biochemickou reakciou dostane do ketózy a chýbajúce sacharidy, ktoré predtým používalo ako zdroj energie, nahradí ketolátkami, ktoré si vyrobí z vlastných tukových zásob. Vy tak budete pohodlne a rýchlo chudnúť bez straty energie. Zároveň budete odbúravať toxíny uložené v tukových bunkách. Okrem chudnutia tak telo aj dokonale vyčistíte. 

KetoMix vám poskytne všetko, čo na detox potrebujete. 

KetoMix vám poskytne jedlá na celý čas chudnutia, odpadnú vám teda starosti s jedálničkom a varením. Proteínové kokteily KetoMix sú zákazníkmi hodnotená ako chuťovo najlepšie na trhu, navyše vás dokonale zasýtia. Tak isto si pochutíte aj na ostatných jedlách, ktoré pripravíte za pár minút – od proteínového pečiva a sušienok, cez cestoviny, tyčinky, kaše, polievky, chipsy a mnoho ďalšieho. Aj keď ide o diétu, nebudete pri výbere jedál cítiť obmedzení. KetoMix jedlá sú navyše úplne bez pridaného glutamanu a škodlivých chemických prísad. Väčšinu si môžu dopriať aj celiatici a vegetariáni. Po celý čas držania diéty budete mať navyše po ruke výživové poradkyne, ktoré vám zodpovedia vaše prípadné otázky. 

Mladší vzhľad a zdravé telo s kolagénom

Rovnako ako odľahčený jedálniček alebo kvalitný spánkový režim môže byť účinným pomocníkom v starostlivosti o telo čistý, vysoko kvalitný kolagén. Kolagén ja najzastúpenejšou bielkovinou v tele. S vekom však jeho tvorba rapídne klesá. Po 45. roku života sa už netvorí skoro vôbec. Má pritom podstatný vplyv na kvalitu vlasov, nechtov, na pružnosť pokožky alebo na zdravie kostí a chrupaviek. KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou dodá vášmu telu pomocou morských kolagénnych peptidov potrebnú vnútornú výživu a hydratáciu.  Zabezpečí pružnú pleť bez vrások, zníži aj výskyt celulitídy, zlepší funkciu kostí a chrupaviek. Pravidelným užívaním uvidíte na tele zmeny už po pár týždňoch. Obsiahnutý vitamín C následne posilní vašu imunitu a prispeje k celkovému zdraviu vášho organizmu. 

Privítajte jar v štíhlejšom a zdravšom tele. Stačí sa zveriť do rúk odborníkov, nemusíte nič zdĺhavo študovať a riešiť. Diétne programy a kompletnú ponuku jedál, nápojov, sladkostí a doplnkov stravy, vrátane kolagénu s kyselinou hyalurónovou, nájdete na www.ketomix.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode