Dlho očakávané novinky v ponuke značiek Renault a Dacia!

13.12.2017 09:36

Úžasné testovanie novej Dacie Duster a pick-upu Renault Alaskan v krásnom prostredí v srdci Nízkych Tatier,  presnejšie v Jasnej v príjemnom okolí Hotela Pošta, kde sme zažíli riadny adrenalínový zážitok. Nechýbala tlačová konferencia a okrem testovania nových modelov sme plnili zaujímavé úlohy na čas a kreativitu. Po vyhodnotení jednotlivých tímov v Hoteli Rotunda na Chopku, kde sme sa vyviezli lanovkou a naspäť sme sa vo vynovenom Hoteli Pošta zábavali pri dobrej cimbalovej hudbe a moderných disco hitoch až do ranných hodín. Veď okrem horúcich noviniek sa oslavovalo aj 20.výročie spoločnosti Renault Slovensko.

Teraz poďme priblížiť konkrétnejšie informácie pre nové modely omladeného bestsellera DACIA DUSTER a výnimočného pick-upu RENAULT ALASKAN - tento svetielkujúci ALASKAN nás upútal nevídanou atmosférou vianoc...

 

Oba modely vynikajú dizajnom a výnimočnými terénnymi vlastnosťami. Kým DACIA DUSTER prináša na slovenský trh veľmi obľúbenýosvedčený koncept, RENAULT ALASKAN, ako pick-up, je stvorený pre dobrodružstvo a poznávanie nového. Dnes boli predstavené aj slovenským médiám.

 

RENAULT ALASKAN – nezľakne sa žiadneho terénu!

Model sa po prvýkrát verejnosti predstavil v roku 2016 v Kolumbii a na tradičnom latinskoamerickom trhu pick-upov zaznamenal úspech. Od jesene prichádza ALASKAN aj do Európy a na Slovensku je dostupný od novembra tohto roka.

  • Dizajn modelu stelesňuje vizuálnu identitu značky Renault a charakteristickým robustným postojom navodzuje dojem sily.

  • Model prináša robustnosť aj komfort, vďaka viacprvkovému zaveseniu zadnej nápravy má vozidlo vynikajúce jazdné vlastnosti, ľahko sa ovláda a dodáva prémiový komfort pre cestujúcich.

  • Motor s objemom 2,3 litra robí z modelu ALASKAN jeden z najúspornejších pick-upov, kombinovaná spotreba modelu je 6,3 l/100 km.

  • Technológie nie sú pre model cudzie, prístrojovej doske vozidla dominuje 5-palcový farebný TFT displej, ktorý ukazuje vodičovi údaje o jazde. Centrálna konzola ponúka multimediálny systém so 7-palcovým farebným dotykovým displejom.

  • Vďaka unikátnej sieti Renault Pro+, ktorá sa zameriava na popredajné služby, si môže dať zákazník prispôsobiť vozidlo podľa vlastných predstáv. Cenová ponuka pick-upu Alaskan sa pohybuje od 27.990 eur.

 

 

ÚPLNE NOVÁ DACIA DUSTER – ešte viac Duster

 

Ikonický model značky Dacia bol modernizovaný, prináša nový dizajn interiéru aj exteriéru, technológie, ktoré zatiaľ značka neponúkala a to všetko za stále dostupnú cenu od 9.990 EUR.. Úplne Nový Duster bol po prvýkrát predstavený v septembri 2017 na autosalóne vo Frankfurte. Pre slovenských zákazníkov sú objednávky otvorené od dnes, 12. decembra. Prvé vozidlá dorazia do showroomov začiatkom roka 2018.

  • Dizajnéri dodali novej generácii robustnejšíatletický dizajn, zároveň sa im však podarilo zachovať charakteristické línie modelu Duster.

  • Úplne Nový Duster ponúka úplne zmenenú kabínu, použité boli kvalitnejšie materiály, ich lepšie spracovanieintuitívnejšie ovládanie.

  • Zlepšený je aj akustický komfort v kabíne vďaka použitiu materiálov, ktoré absorbujú hluk o 20 až 50 % viac. Počet vibrácií v kabíne redukuje aj uloženie rámu motora.

  • SUV od značky Dacia oplýva reálnymi schopnosťami vozidla off-road, stále ponúka unikátnu svetlú výšku a výnimočné prejazdové uhly.

  • Okrem toho je Úplne Nový Duster bezpečnejší a prináša celý rad prvkov, ktoré poskytujú cestujúcim zvýšenú ochranu.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode