Diétna večera, pri ktorej nepriberiete ani gram, či rýchla desiata pri šoférovaní, ktorá neohrozí cestnú premávku ani vašu líniu?

06.12.2022 21:08

Diétna večera, pri ktorej nepriberiete ani gram, či rýchla desiata pri šoférovaní, ktorá neohrozí cestnú premávku ani vašu líniu? 

 

Počas spánku vaše telo regeneruje, spomaľuje sa trávenie, odbúravajú sa škodlivé látky, mozog spracováva vnemy z predchádzajúceho dňa. Diétna večera má vaše telo nechať odpočinúť, podporiť zdravie, nie ho prinútiť spracovávať pikantné jedlá a sacharidmi preplnené jedlá. Vyberajte si preto ľahké jedlá a s čistým svedomím aj tie jednoduché. Avšak nie len na večeru treba mať niečo zdravšie, čo nezaťaží žalúdok pre spaním. Dôležité je stravovať sa celý deň správne. To sa týka aj jedál počas ciest, keď nemáme možnosť niekde zastaviť a najesť sa. Proteínové tyčinky alebo sušené mäso značky KetoMix určite zaženie hlad počas služobnej cesty či prepravy na obľúbené odpočinkové miesto. 

Zdravé večere na chudnutie obsahujú minimum sacharidov. Sacharidy dodávajú organizmu rýchlu energiu, ktorú už pri spánku po spomalení metabolizmu nevyužijete. To je proti princípu diétnej večere. Nevyužité sacharidy sa uložia do tukových vankúšikov, ktorých sa však chcete skôr zbaviť, či nie? Vyberajte si preto nízkokalorické večere a diétne jedlá. Pozrite sa na naše tipy na zdravú večeru v low carb variante. To isté sa týka desiaty či rýchleho olovrantu, keď nemáme čas niekde zastaviť a doplniť si energiu na cestu.

 

Diétne jedlá na chudnutie musia obsahovať predovšetkým kvalitné proteíny, preto si dôkladne prezrite všetky recepty, ktoré sa chystáte použiť. Ak si diétnu večeru doplníte kvalitnými konjakovými prílohami, určite nespôsobíte ujmu svojej línii, dokonca si pochutíte, a to bez zbytočného stresu zo zbytočne prijatých sacharidov. Vyskúšajte konjakové prílohy KetoMix, prípadne aj diétne hotové jedlá značky Slim Pasta. Zaručene si vyberiete. Diétna večera môže mať pokojne podobu hovädzieho alebo kuracieho mäsa. Premýšľate nad tým, akú zdravú večeru pripraviť pre deti? Riaďte sa podobnými diétnymi receptami ako pre seba. Nemusí predsa ísť o zložité varenie. Keď deťom dáte sladké palacinky, získajú veľa energie, ktorú budú potrebovať pred spaním niekde využiť. 

Je pravda, že si musíte počas keto diéty odoprieť všetko sladké? S KetoMixom sa toho rozhodne nemusíte báť, a navyše sa smelo môžete pustiť do chudnutia, kde sa „hrešiť môže“.  Sladké produkty od KetoMixu ako sú proteínové tyčinky, ovocné kokteily alebo čokoládová kaša sú toho dôkazom. Počas proteínovej chudnúcej kúry skvelo zasýtia a ich sladká chuť v ústach uspokojí vaše chuťové poháriky. Ak už máte čo to za sebou, čo sa týka ketózy a chudnutia, prešli ste si ťažším začiatkom, nesmiete sa toho vzdať. Doplňte si svoj nízkosacharidový jedálniček produktami značky DailyMix, ktoré sú rovnako sladké i dobré.Telo sa dostane do ketózy po troch dňoch.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode