DERMACOL TIME COAT

16.09.2015 11:58

Skutočný architekt pleti, ktorý otáča chod ručičiek biologických hodína vracia čas!

 

Vrásky sú prirodzeným prejavom pleti v súvislosti s pribúdajúcim vekom. K ich vzniku dochádza v dôsledku starnutia pokožky, ktorá stráca pevnosť a pružnosť. Otočme chod ručiček biologických hodín a vráťme čas pleťových buniek o 15 rokov späť! Vývojové laboratóriá Dermacol prinášajú nový rad starostlivosti o pleť proti vráskam s intenzívne zdokonaľujúcim a omlazujúcim účinkom a rozjasňujúcimi optickými pigmentmi. Už za 14 dní pocítite rozdiel a ostatní ho uvidia.

SKUTOČNÝ ARCHITEKT PLETI

Jedinečná kombinácia účinných látok Time CodeTM, RonaFlair® Flawless a sférickej kyseliny hyalurónovej spomaľuje proces starnutia pleti, vypína ju, zvyšuje jej pružnosť a pevnosť, zabraňuje tvorbe nových vrások, okamžite  ju zdokonalí a rozjasní. Navracia pleti mladistvý vzhľad už za 14 dní.

 

Pretože starnutie pleti je spôsobené takmer výlučne stresom, bola vyvinutá účinná látka pôsobiaca proti zápalu a stresu. Látka Time CodeTM sa prirodzene vyskytuje v pokožke a v mozgu. V odporúčanom dávkovaní Time CodeTM odporuje zákonom gravitácie, vytvára kolagénovú sieť a bunky väzivového tkaniva sú za prítomnosti látky Time CodeTM o 15 rokov mladšie. Dokonalý vzhľad za veľmi krátky čas!

 

Time CodeTM

o 39 % znižuje starnutie spôsobené zápalovými procesmi v pokožke

o 100 % znižuje aktivitu enzýmu, ktorý spôsobuje poškodenie kolagénu

o 21 % zvyšuje tvorbu proteínov, ktoré spevňujú pleť

o 18 % zlepšuje stav drobných ciev v pokožke

 

Látka RonaFlair® Flawless obsiahnutá v dennom a nočnom kréme TIME COAT, ktorá bola vyvinutá  s ohľadom na nároky dnešnej doby, odstraňuje vrásky a nedokonalosti. Okamžite ich vyhladí a dodá pleti komfort počas celého dňa.

Sférická kyselina hyalurónová je prirodzenou súčasťou pleti. V pokožke rýchlo viaže vodu a rozpína sa, vypĺňa tak priestor a zabraňuje strate vody z pleti. Je efektívnou a bezpečnou alternatívou hyalurónových injekcií.

Silný antioxidant KOENZÝM Q10 obsiahnutý v očnom kréme zamedzuje vzniku voľných radikálov a chráni pred poškodením pleti UV žiarením, preniká do hlbších vrstiev pleti, kde neutralizuje voľné radikály, stimuluje tvorbu kolagénu a zamedzuje vzniku vrások a predčasnému starnutiu pokožky.

Ďalšími látkami sú STIMUTEX a KALPARIANE®. STIMUTEX je špeciálna kombinácia vosku jačmeňa siateho, arganového oleja a bambuckého masla. Posilňuje bariérovú funkciu kože, chráni pred dehydratáciou a zmierňuje symptómy veľmi suchej a podráždenej pleti. Extrakt z hnedej morskej riasy KALPARIANE® chráni pokožku proti voľným radikálom a predčasnému starnutiu. Pôsobí preventívne proti jej ochabovaniu.

 

TIME COAT INTENSE PERFECTOR DAY CREAM 

Intenzívne zdokonaľujúci denný krém SPF 20

50 ml / 14,19 eur

Použitie: Naneste ráno na dokonale očistenú pleť. Aplikujte krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej časti tváre.

TIME COAT INTENSE PERFECTOR NIGHT CREAM

Intenzívne zdokonaľujúci nočný krém

50 ml / 14,19 eur

Použitie: Naneste večer na dokonale očistenú pleť. Aplikujte krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej časti tváre.

 

TIME COAT INTENSE PERFECTOR EYE&LIP

Intenzívne zdokonaľujúci krém na oči a pery

15 ml / 10,39 eur

 

Použitie: Aplikujte ráno a večer v okolí očí a pier, jemne vklepte, až kým sa krém nevstrebe.

 

TIME INTENSE PERFECTOR MASK

Intenzívne zdokonaľujúca pleťová maska

2 x 8 ml / 2,69 eur

 

Použitie: Nanášajte dostatočnú vrstvu na tvár, krk a dekolt. Vyhnite sa kontaktu  so sliznicou oka, nechajte pôsobiť 15 až 20 minút a potom masku zotrite navlhčeným vatovým tampónom.

TIP DERMACOL: Pre dosiahnutie ešte intenzívnejšieho účinku nechajte masku pôsobiť počas celej noci.

Viac aj na:

www.dermacol.sk

www.facebook.com/dermacol.cz.sk

www.vsetko-o-krase.sk

www.instagram.com/dermacol_cz_sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode