Dermacol pre mužov je tu!

08.06.2018 16:19

Legendárna československá značka Dermacol uvádza rad pre mužov. „Dermacol bol pre ženy, dnes je aj pre mužov“, píše majiteľ značky Vladimír Komár v texte k piesni, ktorá je spojená s predstavením celého pánskeho radu Men Agent.

 

Pre každého muža

Pánsky rad Men Agent je zaujímavý už na prvý pohľad. Etikety a obaly produktov majú dva rozdielne dizajny – podľa toho, pre aký typ muža sú určené. Produkty s imitáciou dreva zaujmú „tradičných klasikov“, kov zasa „dynamických športovcov“.

 

Okrem dizajnu Dermacol prispôsobil aj názvy produktov. Zodpovedajú charakteristike danej vône, ale aj typu muža, pre ktorého je určená. Napríklad gentlemana, športovca alebo hipstera. Pre lepšiu orientáciu má každá parfumácia jednoduchý, no pritom špecifický názov.

Línia s dizajnom dreva obsahuje produkty s názvom Sensitive Feeling, Extreme Clean, Gentlemen Touch a Intensive Charm. „Kovová“ pánska kozmetika je pomenovaná Total Freedom, Powerful Energy, Black Box a Sexy Sixpack.

 

Intenzívna vôňa vyzdvihne sexappeal a jedinečnosť všetkých mužov. Pánsky rad Dermacol Men Agent zahŕňa šesť typov produktov vhodných na každodennú hygienu:

 

  • sprchovacie gély – 2,99 eur (250 ml)

  • dezodoranty – 2,99 eur (150 ml)

  • antiperspiranty – 2,99 eur (150 ml)

  • vody po holení – 7,69 eur (100 ml)

  • krémy na starostlivosť o pleť – Hydra Care 7,69 eur (50 ml), All in One 11,49 eur (50 ml)

  • olej na fúzy – 11,49 eur (50 ml)

 

Starostlivosť o fúzy a pleť

 

Čoraz viac mužov si necháva narásť výraznú bradu a fúzy. Dermacol prichádza s unikátnu starostlivosťou určenou práve na tieto účely. Jedinečný olej rozvonia a nabalzamuje trojdňové strnisko, ale aj bradu. Pomáha pri jej rozčesávaní, zabraňuje svrbeniu pokožky a jeho používanie je vhodné aj na plešinu. Dnešní muži sa čoraz viac starajú aj o svoju tvár. V ponuke značky Dermacol teraz nájdu krém proti vráskam aj oni. Rad pleťovej kozmetiky Men Agent obsahuje základný pleťový krém alebo verziu rozšírenú o anti-aging zložky.

 

Sprchovacie gély 3v1 a 5v1

 

Pri kúpeľňových rituáloch žien nesmie chýbať kvalitný šampón, kondicionér a sprchovací gél. Muži sú v tomto prípade minimalisti a preferujú produkty, ktoré splnia všetky úlohy v jednom kroku.

Rad Dermacol Men Agent ponúka sprchovací gél 3v1 (tvár, telo, vlasy), ale aj 5v1, ktorý dokonale čistí telo, tvár, vlasy, zároveň hydratuje a je vhodný na holenie celého tela. Obidva typy sprchovacích gélov obsahujú látku, ktorá zabraňuje rozstrapateniu a krepovateniu vlasov.

 

Dezodoranty a antiperspiranty

 

Dezodoranty Extra Freshness eliminujú nepríjemný zápach a rozvoňajú celé telo. Neobsahujú hliníkové soli, takže sú šetrné k pokožke. K dispozícii sú štyri vône. Antiperspiranty Men Agent zabraňujú poteniu až na 48 hodín, neobsahujú alkohol a sú dostupné v dvoch vôňach.

 

Vody po holení

 

Voda po holení je súčasťou starostlivosti po holení každého muža. Dezinfikuje drobné rany a osvieži pleť, ktorá je po holení podráždená a začervenaná.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode