Deň matiek

09.05.2021 10:59

Každá mama si zaslúži, aby ste jej dali najavo, čo pre vás znamená. Aj keď každý deň môžete prejaviť svoju lásku, Deň matiek je predsa len výnimočný a patrí iba mamám. Ak by ste radi potešili svoju mamu, pripravili sme pre vás tipy na darčeky, ktoré zaručene potešia. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk.

 

Ultrazvukový aróma difuzér

Na navodenie tej správnej atmosféry na relax, vám poslúži aróma difuzér. Okrem zvlhčovania vzduchu, po pridaní éterických olejov rozvonia každú miestnosť. Spolu s jemnou hmlou, ktorú vypúšťa, vašu mamu prenesie do oázy pokoja a prinesie jej úľavu po náročnom dni.

 

 

Vegánska kozmetika CIEN

Starostlivosť o telo je dôležitá. Práve preto je vegánska kozmetika Cien SKIN FOODIES, bohatá na vitamíny, minerály a antioxidanty, skvelou voľbou pre telo a pokožku. Hydratačný pleťový krém dodáva celodennú hydratáciu a dodáva pocit sviežosti a ochrany pre suchú a citlivú pleť, ktorú si vaša mama rozhodne zaslúži.

 

 

Každá mama si zaslúži, aby ste jej dali najavo, čo pre vás znamená. Aj keď každý deň môžete prejaviť svoju lásku, Deň matiek je predsa len výnimočný a patrí iba mamám. Ak by ste radi potešili svoju mamu, pripravili sme pre vás tipy na darčeky, ktoré zaručene potešia. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk. Ultrazvukový aróma difuzér Na navodenie tej správnej atmosféry na relax, vám poslúži aróma difuzér. Okrem zvlhčovania vzduchu, po pridaní éterických olejov rozvonia každú miestnosť. Spolu s jemnou hmlou, ktorú vypúšťa, vašu mamu prenesie do oázy pokoja a prinesie jej úľavu po náročnom dni.

Dámske náramkové hodinky

Elegantné hodinky s náramkom, ktorý ladí, sú rozhodne správnou voľbou. Hodinky potešia jemným a minimalistickým dizajnom, a zároveň sú odolné vďaka kovovému puzdru. Na výber je niekoľko modelov, čo vám umožní vybrať dizajn, ktorý by sa vašej mame páčil najviac.

 

Lahodná a chutná čokoláda

Čo by to bol za Deň matiek, ak by jedným z darčekov nebola dobrá čokoláda. Lahodná chuť čokolády Way To Go určite poteší a jej bohatá chuť sa rozplýva na jazyku. S touto čokoládou zároveň podporíte nie len náladu vašej mamy, ale aj Fair trade pestovateľov kakaových bôbov.

 

 

Cena: SILVERCREST® Ultrazvukový aroma difuzér SADH A1, 17,99 €, Lidl

Cena: Hydratačný pleťový krém SKIN FOODIES, 50 ml, 2,49 €, Lidl

Cena: AURIOL® Dámske náramkové hodinky s náramkom, 6,99 €, Lidl

Cena: Čokoláda Way To Go!, 180 g, 1,99 €, Lidl

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode