DEICHMANN spolupracuje so sestrami Kendall a Kylie Jenner!

20.04.2019 18:51

Obľúbená značka DEICHMANN uviedla len pred pár dňami na slovenský trh exkluzívnu kolekciu tašiek KENDALL+KYLIE. Kolekcia sa skladá z batohov, ľadviniek, crossbody kabeliek, shopperov a tašiek extrémne pútavých strihov alebo farieb. Tie majú byť odrazom vkusu a životného štýlu populárnych sestier Jennerových.

 

 

Exkluzívne modely tašiek KENDALL+KYLIE sú dostupné výhradne na internetovom obchode www.deichmann.sk a ich zalistovanie do ponuky spôsobilo na e-shope obľúbeného predajcu ošiaľ. Prvé modely zmizli z ponuky doslova za pár hodín!

 

 

Tašky KENDALL+KYLIE pre DEICHMANN sa vyznačujú praktickým využitím, svedčí o tom nielen dizajn, ale aj pevné šitie a zistenie obsahov na zipsy. Ďalej miláčikov top trendov poteší práca s holografickým materiálom, ktorý sa jednoducho čistí a udržiava. Príjemným doplnkom je tiež vkusný brand aplikovaný na popruhy, remienka a spomínané zipsové zakončenia. Ceny jednotlivých modelov sa pohybujú od 19,90 Eur do 39,90 Eur, aby si ich mohol dovoliť naozaj každý.

 

 

Zámer kolekcie Online Exclusive

Svieža, nápaditá, originálna a tak trochu extravagantná. Taká je kolekcia obuvi a doplnkov Online Exclusive, ktorú v obmedzenom množstve zakúpite iba v internetovom obchode www.deichmann.sk. Objavte modely podľa horúcich módnych trendov alebo štýlové kúsky, ktoré podčiarknu vašu jedinečnosť. Zásoby sa míňajú, tak neváhajte a noste to, čo iní nemajú.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode