DEICHMANN pokračuje v úspešnej spolupráci s Ellie Goulding

28.08.2017 11:26

Kráčaj v štýle hviezd!

Po úspešnom uvedení svojej prvej vlastnej kolekcie obuvi na jar/leto 2017 pokračuje britská speváčka Ellie Goulding v spolupráci so spoločnosťou DEICHMANN aj v sezóne jeseň/zima. Predaj nových modelov sa začne v internetovom obchode a vo všetkých kamenných predajniach 28. augusta 2017.

Úplne nová kolekcia na jeseň/zimu zahŕňa 35 modelov, ktoré opäť nesú Elliin rukopis. Obsahuje ležérnu obuv, elegantné zamatové lodičky, členkovú obuv v rockovom štýle, klasické čižmy, trendovú šnurovaciu obuv a extravagantné čižmy nad kolená.

Výrazné farby, rozmanitosť materiálov, nity v štýle rockových hviezd a pracky inšpirujú fanúšikov Ellie a módy, aby vyladili svoj look.

Práve mottom „Kráčaj v štýle hviezd“ sa totiž speváčka a najväčší maloobchodník s obuvou v Európe, spoločnosť DEICHMANN, riadili v tomto roku už pri výbere kolekcie obuvi na leto. Tú tvorili predovšetkým pestré espadrilky a obuv na klinovom podpätku, tenisky v rockovom štýle a elegantná šnurovacia obuv. Tento výber bol pre európsky trh predstavený vo februári v Londýne.

Fotografie k novej kolekcii pochádzajú rovnako ako v prípade prvej kampane z dielne hviezdneho fotografa Louia Banksa. Sprievodný TV spot, ktorý režíroval Emil Nava, známy vďaka spolupráci s Rihannou, Selenou Gomez, Calvinom Harrisom a Edom Sheeranom, poskytuje pohľad do zákulisia koncertného tour britskej popovej hviezdy a pozýva divákov na zvukovú skúšku, na javisko aj do šatne.

„Mám veľkú radosť, že úspešná spolupráca so spoločnosťou DEICHMANN pokračuje, a ja tak budem môcť kolekcii na jeseň/zimu  vtlačiť ďalšie atribúty svojho osobného štýlu,“ hovorí Ellie Goulding.

Čierna obuv s prackami 1299 Kč  /  44.90 EUR

Novú kolekciu „Ellie Goulding for DEICHMANN“ bude od 28. augusta 2017 možné zakúpiť vo všetkých predajniach a v internetovom obchode na www.deichmann.com. Modely budú stáť od 24,90 do 49,90 €.

Kolekcia bude v ponuke predajní a internetových obchodov skupiny DEICHMANN celkovo v 21 európskych krajinách.

TV spoty a fotografie: Grey Düsseldorf

Kreatívny riaditeľ: Gisela Kraft | Umelecký riaditeľ: Julia Rosin

Zákaznícky servis: Linda Koenen

Režisér: Emil Nava

Fotograf: Louie Banks

Produkcia: Wanda

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode