Dajte zbohom nedokonalostiam s novinkami Avon works

01.04.2021 12:57

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Počuli ste už, že výrobky značky Avon získali viac než 300 ocenení za posledné tri roky? Okrem dokonalého vzhľadu sa výrobky z portfólia Avon postarajú aj o vaše telo. Túžite po dokonalej pokožke? Dajte zbohom neistotám a privítajte sebavedomé telo pripravené čeliť svetu s novinkami z rady Avon Works.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

V Avone vedia, že najdôležitejšie pre ženy je cítiť sa krásna vo svojom tele. Avon Works je línia, ktorá sa zameriava práve na pokožku tela a jej malé nedokonalosti, s ktorými si hravo poradí. Od celulitídy cez strie až po spevnenie. Až 93 % žien potvrdzuje účinnosť pri spevnení pokožky so spevňujúcim komplexom s kofeínom. Presvedčte sa na vlastnej koži!

 

 

Anticelulitídne telové mlieko s kofeínom a hlohom

Objem: 150 ml

Bežná cena: 13,30 €

Zoštíhľujúci efekt proti celulitíde. Telové mlieko redukuje hĺbku a intenzitu aj pokročilej celulitídy a navyše pomáha zvyšovať množstvo rozloženého tuku.

 

 

Telové mlieko proti striám s komplexom Elastin Boost

Objem: 150 ml

Bežná cena: 13,30 €

Telové mlieko proti striám redukuje vzhľad strií a dodáva pokožke pevnejší vzhľad.

 

 

Spevňujúce telové mlieko

Objem: 150 ml

Bežná cena: 13,30 €

Okamžitý spevňujúci efekt. Obnovuje viditeľne pevnejší vzhľad pokožky, spevňuje pokožku pre vytvarovanejšie krivky a boky a stehná pôsobia vyhladenejšie.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode