DailyMix – nová značka potravín, ktoré vám pomôžu udržať príjem sacharidov na uzde

18.10.2021 21:29

 

 

Česká značka KetoMix prichádza na trh s novým radom potravín s nízkym obsahom sacharidov. Pod značkou DailyMix teraz svojím zákazníkom ponúka pestrú škálu low carb (nízkosacharidových) jedál. Sú vhodné predovšetkým pre tých, ktorí sa rozhodli strážiť si príjem cukru. Je však možné si nimi doplniť jedálniček počas diéty alebo aj po jej ukončení. 

 

V ponuke na stránke www.dailymix.sk sa nachádzajú raňajky, desiate, hlavné jedlá či množstvo ďalších chutných low carb potravín. Okrem jedál je tu možné nájsť aj veľa užitočných informácií k nízkosacharidovému stravovaniu, vrátane zaujímavých receptov. 

 

„Ketónovú diétu  je možné držať len určitý čas. Nám však ide o to, aby si naši klienti udržali zdravý životný štýl aj po jej skončení. Prechod na low carb stravovanie je tak pre väčšinu z nich prirodzenou voľbou. Chceli sme im ponúknuť niečo, čo im výber vhodných potravín zjednoduší. A nielen im. Značka DailyMix je určená pre všetkých nadšencov low carb stravovania, ale aj pre tých, ktorí si chcú dať napríklad len zdravú desiatu,“ hovorí marketingová riaditeľka značky KetoMix Eva Sroka. „Ponuku výrobkov plánujeme neustále rozširovať. Nízkosacharidové stravovanie totiž pomáha nielen pri chudnutí a udržiavaní váhy, ale dokáže zároveň pozitívne ovplyvniť zdravotný stav,“ dodáva Eva Sroka. 

 

DailyMix ponúka zdravú nízkosacharidovú alternatívu bežných potravín. Všetky jedlá výborne chutia a pomáhajú cítiť sa fit. Neobsahujú žiadny cukor, a ak sú dosládzané, tak čisto prírodnou alternatívou – napríklad stéviou. Ponuka je bohatá – od proteínových kaší, palaciniek alebo granoly na raňajky, cez desiate vo forme ovocných pyré, smoothie či sušených mias. Samozrejme nevynímajúc proteínové omelety, polievky, cestoviny a rizoto vo forme hlavných jedál. Okrem toho môžete pod značkou DailyMix nájsť aj rôzne nízkosacharidové dresingy a omáčky alebo orieškové krémy. 

Nízkosacharidové stravovanie je stále populárnejšie. Pre milióny ľudí na celom svete predstavuje životný štýl. Vďaka zníženiu množstva sacharidov v jedálničku je možné nielen zhodiť prebytočné kilá, ale aj vyriešiť množstvo zdravotných problémov spojených s nadváhou a obezitou. 

 

 

Prečo sa stravovať nízkosacharidovo?

  • Váha ide dole

Ide o rozumné chudnutie. Vďaka navýšeniu príjmu proteínu a zdravých tukov bez pocitu h ladu. Pocit sýtosti po jedle sa predĺži. Postupne mizne chuť na sladké. Nedostaví sa ani tzv. „vlčí hlad“, nájazd na chladničku alebo nutkanie sa prejedať.

 

  • Zlepší sa zdravie.

S úbytkom kilogramov sa zlepšuje celkové zdravie organizmu. Znižujú sa riziká ochorenia niektorou zo závažných civilizačných chorôb, ako je napríklad cukrovka, infarkt alebo mŕtvica. Nízkosacharidová strava môže pomôcť pri problémoch s akné, krvným tlakom alebo migrénou.

 

  • Pribudne energia.

Telo nemusí bojovať s nadmerným množstvom sacharidov, ktoré premieňa na tuky. Po jedle sa nedostavuje ospalosť a útlm. Nízkosacharidová strava zároveň zlepšuje kvalitu spánku a celkovú psychickú kondíciu. 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode