Dacia SPRING ELECTRIC SHOWCAR: ELEKTRICKÁ REVOLÚCIA DACIA

03.03.2020 21:48

• Dacia Spring predpovedá najdostupnejšie 100% elektrické vozidlo v Európe • Prvý mestský automobil v ponuke značky Dacia so štyrmi miestami na sedenie • Ideálna ponuka pre nové služby mobility a majiteľov automobilov

Na základe svojej reputácie „automotive game changer“ je Dacia pripravená začať novú kapitolu svojej slávnej histórie predstavením vozidla Dacia Spring, showcar ktorý predpovedá prvý úplne elektrický model značky Dacia. Vďaka vozidlu Dacia Spring nastáva cenovo dostupná elektrická revolúcia.

 

Len za 15 rokov otriasla Dacia automobilovým priemyslom revolučným modelom Logan (na trhu nových automobilov) a Duster (pre SUV). Značka vedela, ako sa v priebehu času vyvíjať a prispôsobovať potrebám užívateľov, a pritom zostať verná svojim pôvodným hodnotám: ponúka jednoduché, moderné, spoľahlivé a robustné vozidlá za primeranú cenu. Je to skutočný príbeh úspechu so 6,5 miliónmi zákazníkov a vďaka modelom Logan, Sandero a Duster sa z nej stal európsky líder v segmente súkromného predaja.

 

Nová r-EV-olúcia Dacia

Dacia Spring electric showcar je v súlade s víziou Skupiny Renault poskytovať cenovo dostupnú a udržateľnú mobilitu pre všetkých, rešpektujúc hodnoty a filozofiu značky Dacia. Predstavuje 100% elektrický, 4-miestny mestský automobil, ktorý ponúka jednoduchý prístup k ľahšej a efektívnejšej mobilite s mestským autom s 5 dverami, ktorý kombinuje jednoduchosť, spoľahlivosť a dostupnosť.

Ľahký a kompaktný, štandardný model Dacia Spring, ktorý bude mať najvyšší dojazd okolo 200 km (WLTP), čo zaručuje univerzálnosť pre využívanie vozidla bez stresu v mestách a prímestských oblastiach.

K dispozícii bude v roku 2021.

Na úspech s touto novou revolúciou využíva Dacia desaťročné skúsenosti Skupiny Renault, ako priekopníka a lídra v oblasti elektrickej mobility.

 

Elektrické mestské auto pre nastavenie nových trendov

Dacia Spring electric showcar je skutočne elektrizujúci elektrický mestský automobil, ktorý predstavuje nové trendy. Pastelové sivé telo je vylepšené matným postriekaním žiarivej oranžovej farby, lemovaním pozdĺž oblúkov kolies, strešných líšt a spodným panelom dverí, mimoriadne zvýšenou svetlou výškou a ochrannými lištami zabudovanými do predných a zadných nárazníkov. Vďaka svojmu asertívnemu štýlu SUV a kompaktným rozmerom je ideálnym vozidlom pre každodenné použitie.

Osobitná pozornosť bola venovaná svetlám. V prednej časti sú 100% LED svetlomety rozdelené do dvoch úrovní: vodorovná čiara v hornej časti a 4 grafické prvky integrované do štítu. Vzadu tvoria 4 tiež 100% LED svetlá dvojité Y.

Tieto optiky ohlasujú budúcu svetelnú identitu modelov Dacia. Vďaka tomuto novému svetelnému podpisu, rebrovanej kapote a špeciálne upravenej pevnej mriežke chladiča predného panelu, Dacia Spring electric showcar vyjadruje silu a spoľahlivosť.

Dvojitá budúcnosť na trhu

So svojou 100% elektrickou motorizáciou a batériou prispôsobenou na každodenné použitie, Dacia Spring spĺňa pragmatické potreby mestskej a prímestskej mobility. Robustný, sprístupňuje všetky výhody elektrických vozidiel na súkromnom a firemnom trhu: ľahká jazda, tichá prevádzka, absencia vibrácií, nulové emisie počas používania atď. Navyše sa jednoducho nabíja a vyžaduje len veľmi malú údržbu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode