Dá sa bežať v lodičkách? Áno, ak je to pre dobrú vec!

19.09.2016 10:06

Ak vám nechýba zmysel pre humor a trocha zdravej recesie, skúste tento rok tak trochu iný beh. Na vysokých opätkoch si môžete dobehnúť nielen po nákupnú poukážku v hodnote 3.000 EUR, ale aj pre dobrý pocit, že ste svoje lodičky a športové nasadenie venovali niekomu, kto sa potrebuje postaviť na vlastné nohy.

To, že väčšina žien má slabosť pre vysoké topánky, je známa vec. V lodičkách s hriešne vysokým podpätkom sme schopné za deň nabehať aj niekoľko kilometrov. Vedeli ste však, že beh v lodičkách je aj charitatívno-zábavnou športovou disciplínou, ktorá má vo svete dlhoročnú tradíciu? Áno, je to tak, HIGH HEELS RUN, alebo ak chcete “Beh v lodičkách“, patrí v zahraničí medzi obľúbené charitatívne projekty, organizované každoročne v najväčších svetových metropolách pod rôznymi názvami  (High Heels run, Stiletto Run). Beží sa na krátku, 140 metrovú trať a podmienkou účasti sú samozrejme lodičky s opätkom minimálne 7 cm.

Tento rok pobežíme v lodičkách už po štvrtýkrát!

Od roku 2013 sa v lodičkách pre dobrú vec beží už aj u nás. Poriadne divoká slovenská verzia charitatívneho Behu v lodičkách, na ktorej nechýbajú ani muži či známe tváre, je každoročne spojená s nabitým sprievodným programom. A najmä s dobrým úmyslom pomôcť tým, ktorí potrebujú stáť na vlastných nohách! V poradí štvrtý ročník EVA HIGH HEELS RUN sa uskutoční už túto nedeľu, 25. septembra 2016 v nákupnom centre AUPARK Bratislava. Na štarte v lodičkách tento rok môžete stretnúť napríklad i známu televíznu komičku Evelyn, ktorá je ambasádorkou projektu, či charizmatického tanečníka Filipa Jankoviča.

 

3.000 EUR za menej ako 18 sekúnd? Áno, dá sa to aj v lodičkách! 

Prečo sa oplatí zapojiť? Víťazka získa nákupnú poukážku v hodnote 3.000 EUR, nový crossover Hyundai i20 Active na týždeň a ďalšie fantastické ceny. Okrem toho, každá jedna lodička na štarte pomôže mladučkej bojovníčke Miške Kevélyovej, ktorá doslova cez noc ochrnula na Cypre, vykročiť o krok bližšie k vysnívanej liečbe kmeňovými bunkami. Výťažok z celej akcie poputuje tento rok práve na jej konto. Jej príbeh a registračný formulár nájdete na www.behvlodickach.sk.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode