Crossover Suzuki v Paríži

10.08.2012 09:32

Nový crossover nižšej strednej triedy (segmentu C) japonskej značky Suzuki sa predstavuje, predbežne ako koncept S-Cross, na tohtoročnom jesennom parížskom autosalóne od 27. septembra (prvé dva dni len pre médiá a odborníkov) do 14. októbra 2012.

S-Cross prezentuje stelesnenie násobkov emócií, kvality a aerodynamiky. Pre jeho tvary sú typické výrazné dynamické línie, ktoré začínajú na prednom nárazníku, prelínajú sa cez bočné dvere a pokračujú do zadnej časti karosérie. Nechýbajú ani dizajnové prvky naznačujúce stabilitu a pevnosť i vytvárajúce ostrý a prenikavý vzhľad.

Nový crossover (crossover utility vehicle - CUV) Suzuki už v podobe konceptu plne zodpovedá požiadavkám na tento typ automobilu. Ako viacúčelové vozidlo do mestského prostredia i do ľahšieho terénu kombinuje najmä väčšiu svetlu výšku a pohon všetkých kolies (vlastnosti SUV) s vytvorením maximálneho priestoru i pohodlia pre pasažierov (prvky MPV). 

Bližšie podrobnosti o koncepte, i budúcom crossoveri Suzuki, ako aj ďalšie informácie poskytne tlačová konferencia v expozícii Suzuki Motor Corporation (hala 5.2, ulička B, stánok 509) na parížskom autosalóne, ktorá sa začne 27. septembra o 7,30 h. V expozícii Suzuki budú vystavené aj aktuálne modely tejto japonskej značky: ​​Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, Jimny a Grand Vitara.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode