Costa Coffee prichádza na Kamenné námestie, otvorí aj vo Vivo!

05.03.2020 15:35

Obľúbená sieť britských kaviarní Costa Coffee v januári oslávila 1. rok na slovenskom trhu a rozrastá sa. 18. februára otvorila kaviareň priamo v centre mesta – na Kamennom námestí, v budove Tesca. Nasledovať bude kaviareň v nákupnom centre Vivo!

 

Costa Coffee v srdci Bratislavy

Svoju obľúbenú kávu si teraz môžete vychutnať aj v srdci hlavného mesta, napríklad počas príjemnej jarnej prechádzky. Costa Coffee otvorila svoju tretiu kaviareň na Slovensku priamo na Kamennom námestí, v budove Tesca.

Presne tak, ako v ďalších, už otvorených kaviarňach v Bratislave - v Auparku a v Eurovea, aj na Kamennom námestí si môžete počas marca a apríla vychutnať novú sezónnu ponuku. Skoré jarné mesiace prinášajú do kaviarní Costa Coffee ocenené Arašidové cappuccino, exotické Banánové Corto, ale aj Pistáciovú tortu s malinami, ktorá poteší všetkých pôžitkárov.

Costa Coffee mieri aj do Vivo!

Chutné kávové nápoje, výnimočné sezónne drinky aj zákusky vás už čoskoro budú tešiť aj v novozrekonštruovanom nákupnom centre Vivo! (bývalý Polus). Costa Coffee tam už čoskoro otvorí svoju štvrtú kaviareň a to priamo pri hlavnom vchode. Na svoje si tak prídu aj milovníci kávy z tejto štvrte.

Viac na www.costa-coffee.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode