Costa Coffee otvorila vo VIVO! už 4. kaviareň na Slovensku

30.06.2020 19:36

Britský kaviarenský reťazec Costa Coffee otvoril koncom júna svoju už štvrtú kaviareň na Slovensku. Vašu obľúbenú kávu si tak odteraz môžete vychutnať aj v nákupnom centre VIVO! na Vajnorskej ulici v Bratislave.

Lahodná káva na dosah

Kaviarenský reťazec Costa Coffee od expanzie na slovenský trh v januári 2019 otvoril už prevádzky v Auparku, v Eurovea, na Kamennom námestí a minulý týždeň otvoril ďalšiu. Štvrtú kaviareň Costa Coffee môžete navštíviť v novozrekonštruovanom nákupnom centre VIVO!. Kaviareň sa nachádza priamo pri hlavnom vchode centra a tak je vaša káva naozaj na dosah. Navyše, v dizajnovej kaviarni si môžete vychutnať počas celého leta aj príjemné posedenie na terase.

 

Ideálne miesto na pracovné stretnutie

Nová kaviareň s výhľadom sa priam ponúka ako ideálne miesto na pracovné stretnutia. Nachádza sa v širšom centre, je výborne dostupná MHD a tiež tam pohodlne zaparkujete. V štýlovom prostredí pri šálke chutnej kávy vybavíte všetky potrebné záležitosti. Navyše, do 11:00 si môžete vo všetkých kaviarňach Costa Coffee vychutnať rannú ponuku – 1+1 káva zdarma. Počas celého dňa sa zas môžete osviežiť vo dvojici vďaka ponuke 1+1 Cold Brew zadarmo.

Viac na www.costa-coffee.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode