COSTA COFFEE OTVÁRA V EUROVEA SVOJU DRUHÚ KAVIAREŇ NA SLOVENSKU

28.10.2019 20:08

Britský kaviarenský reťazec Costa Coffee otvoril 24.9.2019 svoju druhú kaviareň na Slovensku. Nájdete ju na podlaží -1 v nákupnom centre Eurovea, kde si môžete vychutnať svoju obľúbenú kávu, dezerty či nekávové nápoje z aktuálnej ponuky.

Sviatok pre milovníkov kávy Costa Coffee

Po obľúbenej kaviarni Costa Coffee v bratislavskom Auparku si prídu milovníci kávy na svoje už aj v nákupnom centre Eurovea. Kaviareň Costa Coffee tak nájdete už aj v samotnom srdci hlavného mesta. Posedenie s priateľmi alebo pracovné stretnutie vám s istotou spríjemnia útulné dizajnové priestory kaviarne a novinky z aktuálnej ponuky. Momentálne si nielen v Eurovea, ale vo všetkých kaviarňach Costa Coffee môžete vychutnať napríklad nápaditý Malinový Flat White s ružovým korením, pričom pôžitkárov určite poteší aj novinka v ponuke Costa Coffee – 100% Arabika z Etiópie. A máme niečo aj pre milovníkov sladkého! Tí si môžu vychutnať Malinovú tortu alebo Dánsky koláčik s marhuľou v zvýhodnenej raňajkovej ponuke s kávou.

Talianske espresso za taliansku cenu 1 € aj v Eurovea!

Nápoj v objeme zhruba 30 ml vyrobený pod tlakom približne 9 bárov s odporučeným časom extrakcie 20 až 30 sekúnd – to je espresso. „Ak chceme pripraviť dokonalé espresso, potom musíme použiť 14 g kávy. Prvým a základným kritériom hodnotenia kvality extrakcie je kávová pena na povrchu – crema – ktorá sa počas nej vytvára. Espresso je len jedno. Neexistuje žiadne malé či veľké espresso a už vôbec nie piccolo,“ vysvetluje Eva Jeřábková z kaviarenského reťazca Costa Coffee, kde si môžete tento ľahodný nápoj vychutnať v špeciálnej ponuke za 1 €. Viac informácii nájdete na www.costa-coffee.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode