Čokoládové M&M’s urobia z každého filmu nezabudnuteľný zážitok

16.09.2016 10:36

Zažite čokoládový trhák!
Tešíte sa po náročnom dni na večer, že nikam nebudete musieť ísť, vyložíte si len nohy na stôl a pustíte si dobrý film? Otvorte si čokoládové M&M's a zapnite si svoju obľúbenú Magio TV! Červený a Žltý zariadili, aby ste si od 16. 9. mohli vďaka populárnej digitálnej televízii Magio TV pozrieť jeden film zadarmo každý týždeň. Je už len na vás, či to s Červeným a Žltým bude love story alebo komédia, pri ktorej sa nasmejete. M&M's a film k sebe jednoducho patria a spoločne zaručia porciu skvelej zábavy od úvodnej scény až k záverečným titulkom.


 Červený a Žltý sú zaprisahaní filmoví fanúšikovia a chcú pre film nadchnúť aj vás! S nimi budete mať o zábavu postarané aj doma na pohovke, každý piatok od 16. 9. do 3. 11. navyše so skvelým bonusom. Vo videopožičovni Magio TV si môžete pozrieť nejednu vybranú filmovú "pecku" zadarmo a tiež zábavný a úplne prvý televízny spot značky M&M's, ktorý vás ešte pred samotným filmom dostane do nálady. Užite si vybrané filmy s Červeným aj Žltým, tí dvaja totiž dokážu odľahčiť aj poriadnu drámu. S M&M's je pri filmoch proste zábava, nezabudnite ich preto tiež pozvať k televízii s vami - snáď sa vám tí dvaja zmestia na sedačku.
Užite si pohodu s obľúbenými čokoládovými bonbónmi M&M’s a filmami zdarma vo videopožičovni  Magio TV. Červený a Žltý pre vás vybrali tieto trháky:
⦁    Iluzionista (16. 9.)
⦁    Gangster Ka (23. 9.)
⦁    Vykúpenie z väznice Shawshank (30. 9.)
⦁    Stratení v Mníchove (7. 10.)
⦁    Obsluhoval som anglického kráľa (14. 10.)
⦁    Američan (21. 10.)
⦁    Tri dni k slobode (28. 10., film bude dostupný do 3. 11.)

Vychutnajte si svoje vlastné domáce kino s M&M’s do posledného kúsku!
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode