CITROËN STÁVA OFICIÁLNYM PARTNEROM CYKLISTICKÉHO PROFI TEAMU TINKOFF-SAXO

21.01.2015 18:50

SPOLUPRÁCA ZNAČKY CITROËN S NAJÚSPEŠNEJŠÍM SLOVENSKÝM CYKLISTOM PETROM SAGANOM POKRAČUJE AJ V ROKU 2015 A NAVIAC SA CITROËN STÁVA OFICIÁLNYM PARTNEROM CYKLISTICKÉHO PROFI TEAMU TINKOFF-SAXO

Dlhodobé partnerstvo Petra Sagana a Citroënu pokračuje a od 1. januára 2015 sa značka Citroën stala oficiálnym dodávateľom cyklistického tímu TINKOFF-SAXO.

V roku 2015 značka Citroën nadväzuje na úspešnú spoluprácu s najznámejším a najúspešnejším slovenským cyklistom Petrom Saganom. Úspech spolupráce počas ostatných 2 rokov zvýrazňuje fakt, že tento veľký cyklistický talent s výraznými ambíciami na popredné umiestnenia v najznámejších cyklistických pretekoch nielen jazdí na vozidlách Citroen, ale je aj úspešným Ambasádorom a tvárou značky Citroën na Slovensku.

Okrem úspešného slovenského partnerstva sa Citroën od 1. januára 2015 angažuje v cyklistickom športe aj v globálnom rozsahu : od 1. januára 2015 sa značka Citroën stala oficiálnym dodávateľom cyklistického tímu TINKOFF-SAXO.

Cyklistický tím TINKOFF-SAXO má silné medzinárodné postavenie v najvyššej úrovni svetovej profesionálnej cyklistiky. Členmi tohto kvalitného tímu sú mnohí talentovaní cyklisti ako napr. Alberto Contador, Peter Sagan, Rafal Majka alebo Ivan Basso, ktori majú ambície dosiahnuť najvyššie umiestnenia vo svetových súťažiach. Partnerstvo značky CITROËN a tímu TINKOFF-SAXO, podpísané na obdobie 2 rokov, je založené na spoločných hodnotách optimizmu, odvahy a náročnosti pri dosahovaní cieľov, Počas tohto obdobia poskytne značka CITROËN tímu TINKOFF-SAXO 24 vozidiel Citroën C5 CROSSTOURER, ktoré budú jazdcov tímu sprevádzať na európskych cyklistických súťažiach.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode