CITROËN CARSTORE: SPÚŠŤA SA INTERNETOVÝ PREDAJ VOZIDIEL

16.10.2015 20:20

CITROËN rozširuje svoju ponuku služieb na internetových stránkach o vyhľadávanie nových vozidiel s označením CITROËN CARSTORE. Vozidlo si tak možno rezervovať online a netreba za ním cestovať. CITROËN tak spúšťa online predaj nových vozidiel.

Internetová stránka CITROËN CARSTORE (www.carstore.citroen.fr) už dnes umožňuje vyhľadávať a porovnávať všetky nové vozidlá, ktoré sa nachádzajú na skladoch v predajnej sieti CITROËN. Po výbere konkrétneho vozidla sa záujemca spojí priamo s predajcom.

CITROËN CARSTORE však posúva svoje služby ešte ďalej. Užívatelia internetu si môžu dnes už nový CITROËN aj rezervovať a stačí im na to iba pár klikov.

Po výbere vozidla stačí záujemcovi kliknúť na "Rezervujem si toto vozidlo", označí či má k dispozícii ojazdené vozidlo na protiúčet a zloží bankovú záruku za vozidlo vo výške 250 €.

Od tohto momentu je vozidlo rezervované. Záujemca dostane informačný mail so zhrnutím jeho objednávky a s potvrdením, že vozidlo je na 3 dni rezervované (a tým pádom stiahnuté z ponuky). Následne ho bude kontaktovať predajca a dohodne s ním ďalšie detaily prevzatia vozidla.

Po tom, ako značka CITROËN pred rokom spustila poradenský portál CITROËN Advisor, ktorý už aktívne využíva viac ako 25 000 používateľov internetu, rozširuje svoje online služby. Značka tak robí všetko pre to, aby bola čo najbližšie k svojim zákazníkom a spĺňala ich požiadavky a nároky aj v modernej dobe internetu.

Služba CITROËN CARSTORE sa maximálne približuje k zákazníkom a spĺňa ich predstavy o plynulých, jednoduchých a rýchlo dostupných službách. Služba vyhovuje novému životnému štýlu zákazníkov a tým, že je nepretržite dostupná, im uľahčuje život. Ponuka je naozaj široká a obsahuje približne 15 000 vozidiel.

www.carstore.citroen.fr

 

Značka CITROËN

CITROËN, to sú kreativita a technológie na zvýšenie pohodlia.

CITROËN je už od roku 1919 hlavným aktérom pri masovom rozširovaní automobilov. V každom období prinášal inovatívne a prevratné nápady. Dnes sa značka CITROËN zameriava najmä na dizajn, komfort a na užitočné technologické riešenia.

CITROËN dnes poskytuje svoje služby prostredníctvom 10 000 kontaktných miest vo viac ako 90 krajinách sveta. V roku 2014 sa predalo takmer 1,2 milióna vozidiel. Zároveň zosobňuje aj 8 titulov majstra sveta medzi konštruktérmi v seriáli WRC a jeden titul majstra sveta medzi konštruktérmi v hodnotení seriálu FIA WTCC za rok 2014.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode