Čierna perla

28.09.2019 10:00

Predstaviteľka hlavnej postavy Veronky z filmu LOLI PARADIČKA - Kamilka Mitrášová pre nás porozprávala o filme, cestovaní a pre náš magazín Auto a žena vyskúšala novú Daciu Duster.

 

Kamilka, momentálne študuješ na akej vysokej škole?

Áno, študujem na Prešovskej unuverzite učiteľstvo rómskeho jazyka, ale aj na konzervatóriu Jozefa Adamoviča v Košiciach, kde pokračujem ešte dva roky v odbore herectvo, takže chodím do dvoch škôl, ktoré ma veľmi bavia.

Kto ťa prihlásil, ako prebiehal kasting k filmu Loli Paradička a koľko trvalo, kým sa film natočil?

Do filmu Loli Parádička som sa dostala prostredníctvom mojej maminy, ktorá ma prihlásila na konkurz, kde hľadali rómsku herečku. Rodine Staviarskym som sa páčila, že som temperamentná a typovo som im úplne sadla do role Veronky, hoci som bola v tom období neherečka. Mala som  len 16 rokov, takže som bola naivná, temperamentná ako Veronka a prežívala som podobné obdobie ako ona. Filmovačka bola zaujímavá a bavila ma. Musím povedať, že s hlavným predstaviteľom Milanom sa mi veľmi dobre spolupracovalo a pomáhal mi, keď bolo treba. Film sa točil s prípravou necelých 5 rokov.

Už si dosť populárna, robia s tebou rozhovory a videli sme ťa už aj v televízii, že?

Mám za sebou celovečerný film a bola som pozvaná do Telerána na Markíze, kde som účinkovala ako hosť v šou Neskoro večer s Petrom Marcinom. Veľa rozhovorov som mala aj v rádiach či už v regionálnych alebo vo Fun radiu.

Aké zážitky máš s autami a cestovaním?

Vo filme Loli Paradička sme mali veľa rôznych scén s autami a boli naozaj super. Mám rada autá a mám dosť odjazdených kilometrov. Teraz po filme mám tých dlhších ciest za sebou naozaj veľa, najviac cestujem do Bratislavy a okolia. S kamarátmi si občas zapretekáme na vyhradených miestach a za volantom si viem oddýchnuť a relaxovať.

Zažila si dopravnú nehodu?

Mala som menšiu dopravnú nehodu, ale nie ako vodička, ale ako spolujazdkyna. Nebolo to nič vážne iba sme trošku narazili  do plota.

Jazdila si na inom dopravnom prostriedku ako je auto?

Nikdy v živote som nejazdila na motorke ani na traktore či inom dopravnom prostriedku. Chcela by som mať raz vlastný Mercedes, pretože sa mi páči zvonku i zvnútra...ale to ešte musím nahrať veľa dobrých a zaujímavých filmov...

Text, foto a video: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode