Chvíľa pre seba

03.11.2021 20:08

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že Avon za posledných 20 rokov zaregistroval viac než 700 ikonických patentov? A práve jedným z najikonickejších produktov spoločnosti je aj pena do kúpeľa. Široké portfólio sa opäť rozrastá a Avon  tak prichádza s novými očarujúcimi vôňami – rozmaznávajúce maliny, čierne ríbezle, relaxačná brusnica a pomaranč. Ponorte sa do sveta dokonalej arómy s Avonom. 

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Doprajte si zaslúžený oddych. Sychravé počasie sa blíži, a nič nepadne lepšie po dlhom, uponáhľanom dni, ktorý je plný zhonu, než voňavá horúca vaňa. Posuňte tento zážitok o level vyššie s novými penami do kúpeľa. Lahodne voňajúce novinky omámia vaše zmysly i myseľ a zaručia vám ničím nerušený relax. Cíťte sa doma ako vo vlastnom wellnesse. 

 

 

Pena do kúpeľa s vôňou malín a čiernych ríbezlí

Objem: 250 ml

Bežná cena: 5,50 €

Ponorte sa do hustej krémovej peny, ktorá uvoľní vaše zmysly vôňou šťavnatých malín a čiernych ríbezlí. Vytvorte si vo svojej kúpeľni dokonalú oázu pokoja. Pena do kúpeľa prevonia nielen vaše telo, ale i všetko navôkol.

 

 

Pena do kúpeľa s vôňou brusníc a pomaranča 

Objem: 250 ml

Bežná cena: 5,50 €

Brusnice a pomaranč – jedna z najtypickejších vôní zimného obdobia. Ak aj vy milujete jeho atmosféru, preneste si ju aj do svojej kúpeľne. Pena do kúpeľa s vôňou brusníc a pomaranča je dokonalou voľbou v chladnom počasí po ťažkom dni.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode