Chutná syrová desiata pre deti

17.02.2021 19:11

Pripravte vašim deťom chutnú a zároveň hravú desiatu. Hoci sa naše deti aktuálne učia z domu, netreba zabúdať na pravidelnú stravu, aby mali dostatok energie a živín potrebných pre rast. Súčasťou vyváženého jedálnička by mali byť aj mliečne výrobky. Podporte zdravie svojich ratolestí a aj slovenských dodávateľov novinkou dostupnou na pultoch predajní Lidl - pareným syrom Pilos.

Syr Pepe a Biba

Parený syr s vyrobený na Slovensku je vhodný pre deti každého veku v tvare autíčka (Pepe) a kvetinky (Biba). Syr je pre nás veľkým zdrojom vápnika a bielkovín, ktoré sú potrebné pre rast, najmä kostí a zubov. Mlieko, z ktorého je vyrobený detský syr, pochádza od slovenských kravičiek. Lahodnú syrovú delikatesu je možné použiť v studenej či teplej kuchyni, na desiatu či večeru.

TIP na servírovanie:

Nakrájajte obľúbenú zeleninu ako sú čerstvé cherry paradajky alebo reďkovku, pridajte k nim chlebík so šunkou a dozdobte veselým syrom v tvare autíčka pre chlapcov či kvetinkou pre dievčatá. Zelené lístky viete alternovať umytým baby špenátom alebo rukolou.

 

Cena: Detský parený syr Pilos, 100 g, 0,99 €


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode