Cholesterol, tichý zabijak. Majte ho pod kontrolou!

02.06.2019 14:09

Už dávno neplatí, že sa vysoká hladina cholesterolu týka len starších ľudí. Cholesterol má síce fyziologickú úlohu a je nevyhnutný pre dobré zdravie, avšak ak sa bavíme o vysokej hladine cholesterolu, tá nie je prospešná pre náš organizmus, pretože zapríčiňuje kardiovaskulárne ochorenia. Ako sa popasovať s vysokým cholesterolom bez ujmy na zdraví?

 

Dlhodobé pitie alkoholu, fajčenie, nevyvážená strava, nedostatok fyzickej aktivity a nadváha sú faktory, ktoré prispievajú k zvýšenej hladine cholesterolu. Ak je hladina cholesterolu nad 5,0 mmol/l, máme dočinenia s vysokým cholesterolom. Forma „zlého“ cholesterolu sa ukladá v stene tepien a upcháva ich. Neriešením tohto problému si môžete privodiť porážku a srdcový infarkt.

 

Vysoký cholesterol pod kontrolou

Prvým krokom k zvládnutiu vysokého cholesterolu by mala byť zmena životného štýlu. Avšak, práve toto býva pre mnohých strastiplná cesta. Prečo? Nie vždy sa nám podarí prijímať v bežnej strave dostatok potrebných vitamínov, minerálov a iných látok prospešných pre naše zdravie. Je to spôsobené tým, že jedlo je nekvalitné alebo tepelnou úpravou stráca potrebné vitamíny a živiny. A práve vtedy je vhodné zaradiť výživové doplnky. Až 87 % ľudí na diéte súhlasí s tým, že účinným riešením je užívanie doplnkov výživy. 1

ArmoLIPID PLUS (odporúčané ceny v lekárňach: 15 EUR/30 tabliet; 27 EUR/60 tabliet) je patentovaný výživový doplnok, ktorý napomáha udržiavať zdravú hladinu cholesterolu a podporuje zdravý životný štýl. Je to prírodný výživový doplnok obsahujúci 6 synergicky pôsobiacich zložiek : fermentovaná červená ryža (200 mg), berberín (500 mg), kyselina listová (0,2 mg), astaxantín (0,5 mg), polikozanol (10 mg) a koenzým Q10 (2 mg). Dodržiavanie diéty a súčasné užívanie ArmoLIPIDu PLUS v porovnaní so samotnou diétou preukázalo počas 4 mesiacov dvojnásobnú účinnosť pri znížení cholesterolu2. ArmoLIPID PLUS pomáha v kombinácii s vhodnou stravou kontrolovať hladinu cholesterolu a je určený dospelým ľuďom, ktorí sa chcú efektívne starať o hladinu svojho cholesterolu prírodnou cestou.. Užívanie ArmoLIPID PLUS – 1 tableta raz denne , zapiť vodou.

 

1 Dickinson, A., Bonci, L., Boyon, N. & Franco, J. C. Dietitians use and recommend dietary supplements: report of a survey. Nutr. J. 11, 14 (2012)

2. TRIMARCO, B. ET AL. CLINICAL EVIDENCE OF EFFICACY OF RED YEAST RICE AND BERBERINE IN A LARGE CONTROLLED STUDY VERSUS DIET. MED. J. NUTRITION METAB. 4, 133–139 (2011).

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode