Ceny nového Nissanu Qashqai na slovenskom trhu

21.07.2017 19:50

  • Najpredávanejší crossover v Európe - Nissan Qashqai - prešiel rozsiahlymi zmenami
  • Inovovaný dizajn, vyššia kvalita interiéru, ešte lepšie jazdné vlastnosti a balík nových, inovatívnych technológií
  • Nová úroveň výbavy Tekna+ predstavuje Qashqai vo vrcholnej forme
  • Inteligentné núdzové brzdenie s rozpoznávaním chodcov a  systém upozornenia na premávku za vozidlom – technológie Inteligentnej mobility Nissan, ktorými sme vozidlo vylepšili
  • Akčné ceny v Slovenskej republike začínajú od 17 550 €

Nissan Qashqai - najpredávanejší crossover v Európe - prešiel kompletnou modernizáciou, zdôrazňujúcou jeho jedinečný charakter. Zmeny sa týkajú štyroch oblastí a zahŕňajú moderný dizajn exteriéru, vyššiu kvalitu interiéru, vylepšené jazdné vlastnosti a pridanie nových technológií Inteligentnej mobility Nissan. Vozidlo tak zákazníkom ponúka väčšie pohodlie, istotu a spoľahlivosť. Rozšíril sa taktiež počet stupňov výbav. Najvyššia výbava Tekna+ stanovuje novú úroveň luxusu v segmente kompaktných luxusných crossoverov.

Pri svojom debute v roku 2007 bol Qashqai skutočným priekopníkom. Vďaka množstvu vylepšení, ktoré nie sú viditeľné voľným okom, sa ovládanie a jazdné vlastnosti nového Nissanu Qashqai posunuli na ešte vyššiu úroveň. Všetky modely na slovenskom trhu budú vybavené
nezávislým zavesením zadnej nápravy typu Multilink.

Nový Qashqai zachováva už existujúcu ponuku motorov. Zákazníci majú na výber z dvoch zážihových motorov: 1.2 DIG-T 115 k a 1.6 DIG-T 163 k a dvoch vznetových: 1.5 dCi 110 k a 1.6 dCi 130 k; šesťstupňovou manuálnou prevodovkou alebo automatickou prevodovku Xtronic a dva typy pohonu – prednej nápravy alebo 4x4. Naftový motor 1.5 dCi ponúka v danej triede špičkovú hodnotu emisií CO2 (99 g / km) a spotrebu paliva (3,8 l / 100 km).

Nový Qashqai má päť úrovní výbav: Visia, Acenta, N-CONNECTA, Tekna a najvyššiu Tekna +, ktorá je pre daný model novinkou.

Základná výbava Visia obsahuje 6 airbagov, asistent rozjazdu do kopce s funkciou Auto-Hold (verzia s manuálnou prevodovkou), tempomat a obmedzovač rýchlosti, LED svetlomety na denné svietenie, elektricky ovládané okná, elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, manuálnu klimatizáciu, audio systém so 4 reproduktormi, USB a Bluetooth. Cena v tejto verzií začína od 17 550 €.


Výbava Acenta zahŕňa dvojzónovú automatickú klimatizáciu, elektricky sklopné vonkajšie spätné zrkadlá, predné hmlové svetlá, audio systém so 6 reproduktormi a 17" disky kolies z ľahkých zliatin. V tejto výbave je nový Nissan Qashqai k dispozícii od 19 680 €.


Vo verzií N-Connecta, ktorá začína od 22 500 €, má nový Nissan Qashqai nad rámec výbavy Acenta, predné a zadné parkovacie senzory, inteligentný panoramatický kamerový parkovací systém, inteligentný kľúč, bezpečnostné systémy Safety Pack, 18" disky kolies z ľahkých zliatin, strešné lyžiny, systém NissanConnect s anténou v tvare žraločej plutvy a úplne nové dizajnové predné sedadlá.


Tekna prináša v štandarde 19" disky kolies z ľahkých zliatin, LED predné svetlomety so systémom adaptívneho osvetlenia, bezpečnostný balík Safety Shield Plus (Inteligentný parkovací asistent, Inteligentný systém upozornenia na premávku za vozidlom, Inteligentné rozpoznávanie únavy vodiča počas jazdy, Inteligentný systém sledovania mŕtveho uhla), vyhrávané predné sedadlá a predné dizajnové sedadlá čiastočne čalúnené kožou (sedadlo vodiča elektricky nastaviteľné). Za Nissan Qashqai vo výbave Tekna s benzínovým motorom 1.2 DIG-T 115 k zaplatíte 25 200 €.


Spolu s modernizáciou modelu bola predstavená nová, nevyššia úroveň výbavy, ktorá splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov - Tekna+. Obe predné sedadlá a zadné sedadlá sú čalúnené najkvalitnejšou kožou Nappa (v čiernej alebo slivkovo-modrej farbe) s elegantným 3D prešívaním. Predné sedadlá sú elektricky nastaviteľné a navyše sedadlo vodiča je vybavené pamäťovou funkciou. Novinkou je taktiež luxusný audio systém BOSE s 8 reproduktormi, ktoré poskytujú najvyššiu kvalitu zvuku. Charakteristickou črtou tejto verzie sú vonkajšie spätné zrkadlá v matnom striebornom prevedení. Súčasťou výbavy Tekna+ je taktiež presklená panoramatická strecha. Cena modelu v tejto výbave začína od 27 900 €.
Niektoré z prvkov výbavy vyšších verzií sú k dispozícií ako voliteľné za príplatok v nižších úrovniach.
Nový Nissan Qashqai je k dispozícií v 11 farbách exteriéru, vrátane dvoch nových: modrá Vivid a hnedá Chestnut.
Nový Qashqai bude i naďalej vyrábaný v závode Nissan v Sunderlande vo Veľkej Británii, ktorý je jedným z najmodernejších a najefektívnejších automobilových závodov v Európe.
Autorizovaní predajci značky Nissanu v Slovenskej republike už začali prijímať objednávky na nový Nissan Qashqai. Prvé vozidlá prídu na predajne do konca júla.

Kompletný cenník je k dispozícií na www.nissan.csk  Všetky ceny sú s DPH. V cenníku nájdete štandardné aj akciové ceny pre model Nissan Qashqai.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode