Ceny nového Nissanu Micra na slovenskom trhu

29.03.2017 08:30

Celkom nový Nissan Micra, ktorý bol predstavený na medzinárodnom autosalóne v Paríži v roku 2016, nastavuje nové štandardy v segmente B prostredníctvom odvážneho dizajnu, moderného interiéru z vysoko kvalitných materiálov, inovatívnych technológií a výnimočných jazdných vlastností. Prvé vozidlá zákazníkov budú doručené na začiatku mája, ale už dnes je možné celkom nový Nissan Micra objednať v sieti autorizovaných predajcov značky Nissan. Cena celkom nového Nissanu Micra v základnej verzii je 9 690€.

Kľúčom k atraktivite celkom nového Nissanu Micra je jeho výrazný, športovo ladený výraz. Luxusný a štýlový vzhľad sa týka aj interiéru. Vysokokvalitná kabína vozidla sa totiž už v základnej výbave celého radu pýši dvojfarebným vyhotovením a materiálmi mäkkými na dotyk. Karoséria je výnimočne vydarená a jej výhradne päťdverový skelet tak vodiča a spolujazdca rozmaznáva najlepšou ergonómiou vo svojej triede bez toho, že by to bolo akokoľvek na úkor priestoru pre cestujúcich vzadu. Dostatočne veľký batožinový priestor ľahko uspokojí potreby zákazníkov.

Celkom nový Nissan Micra má taktiež vynikajúce jazdné vlastnosti. Jeho dynamický výkon je výsledkom dokonalej rovnováhy medzi svižnosťou, vzrušením a pocitom bezpečia, ktorý vychádza z istého ovládania a predvídateľného správania.

Vozidlo prichádza s tromi motormi – dvoma zážihovými (1,0 l s výkonom 73 koní a 0,9 l s turbodúchadlom s výkonom 90 koní) a jedným vznetovým (1,5 l s výkonom 90 koní) – ktoré dopĺňa päťstupňová manuálna prevodovka. Vo všetkých dobre známych úrovniach výbavy Visia, Visia+, Acenta, N-Connecta a Tekna.

V základnej verzii Visia ponúka 6 airbagov, ABS, ESP a brzdový asistent, inteligentné automatické núdzové brzdenie, asistent rozjazdu do kopca, obmedzovač rýchlosti, LED svetlá na denné svietenie, elektricky nastaviteľné spätné zrkadlá, elektricky ovládané predné okná, palubný počítač a 15" oceľové disky s krytmi. Cena modelu v tejto výbave je 9 690€

Visia+ s benzínovým motorom 1,l 73k stojí 11 240€ a ponúka tiež manuálnu klimatizáciu a audio systém s dvoma reproduktormi, podporou MP3 a USB pripojením.

 

Úroveň výbavy Acenta zahŕňa audio systém so 7" dotykovým displejom, palubný počítač s 5" TFT displejom, tempomat, predné kľučky dverí a spätné zrkadlá vo farbe karosérie, 16" oceľové disky s krytmi kolies a ozdobné prvky v interiéri. Navyše je pre výbavu Acenta k dispozícií personalizácia exteriéru a interiéru - k dispozícií je viac ako 100 možných kombinácií. Základná cena výbavy Acenta je 11 790€.

Vo verzii N-Connecta, ktorej ceny štartujú na 11 740€. Výbava zahŕňa 16" disky kolies ľahkých zliatin, automatickú klimatizáciu, systém NissanConnect so 7" farebnou dotykovou obrazovkou, volant potiahnutý kožou so striebornou dekoráciou, predné hmlové svetlá, elektricky nastaviteľné, sklápateľné a vyhrievané spätné zrkadlá s LED smerovými ukazovateľmi a tmavé zadné sklá.

Najvyšší stupeň výbavy Tekna ponúka v štandarde 17" disky kolies z ľahkých zliatin, inteligentný kľúč s tlačidlom na štartovanie motora, jedinečný audio systém Bose Personal, špeciálne navrhnutý pre celkom nový Nissan Micru, s reproduktormi v hlavovej opierke vodiča či zadnú parkovaciu kameru so zadnými senzormi. Takto vybavený Nissan Micra s benzínovým turbo motorom 0,9 l 90k stojí 13 990€.   

Celkom nový Nissan Micra predstavuje tiež technologickú špičku. Je vôbec prvýkrát k dispozícii s celým radom technológií na „riadenie“– takých, ktoré sú súčasťou výbavy až drahších modelov. Tieto technológie nie sú novinkou len pre vozidlo Micra. Sú novinkou pre celý segment. Patrí medzi ne funkcia inteligentného sledovania jazdného pruhu – bezpečnostný systém, ktorý v prípade potreby dokáže jemnými korekciami vrátiť Micru do správneho smeru jazdy, systém rozpoznávania dopravných značiek, automatické prepínanie svetiel, automatické núdzové brzdenie (vrátane systému rozpoznávania chodcov) či panoramatický kamerový parkovací systém s monitorovaním pohybujúcich sa objektov za vozidlom.

Medzi voliteľnú výbavu ďalej patria vyhrievané predné sedadlá, Stop/štart systém, LED svetlomety či kožené čalúnenie.

Už dnes je možné celkom nový Nissan Micra objednať v sieti autorizovaných predajcov značky Nissan. Prvé vozidlá budú doručené zákazníkom v priebehu mája.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode