CASTING MISS CARAT TUNING - hľadá sa kráľovná krásy všetkých motoristov !

26.01.2017 15:34

Populárna súťaž krásy MISS CARAT TUNING pripravuje jubilejný, desiaty ročník vo veľkom štýle. Počas najväčšieho motoristického festivalu na Slovensku CAR AT TUNING PARTY, už tradične prebieha aj súťaž krásy, na ktorej sa hľadá najkrajšia reprezentantka motošportu na Slovensku. Súťaž sa od podobných formátov líši najmä tým, že je bez klasických obmedzení, čo sa výšky, váhy, veku, tetovaní, plastických zásahov, stavu manželského, či počtu detí týka. Možno aj práve kvôli tomu je množstvo CARATIEK úspešných a známych nielen v modelingu, ale aj v televíznych projektoch, šoubiznise, či v pracovných odvetviach súvisiacich so svetom módy.

Medzi najznámejšie CARATKY patrí nepochybne aj Martina Štetiarová, ktorú práve táto súťaž katapultovala do sveta modelingu a šoubiznisu vo svetovom formáte ( Martina získala niekoľko prestížnych svetových titulov v súťažiach krásy, natáča filmy, reklamy a pôsobí ako vyhľadávaná DJ-ka .) Titulom Miss Carat Tuning sa môže popýšiť aj sexi speváčka Mamba ( Dáša Šarkózyová,) ktorá nedávno vydala svoj debutový album “Pani # Emócie.” Medzi hviezdne tváre tejto súťaže patria tiež “farmárky” Jana Hrmová a Lucia Mokráňová a k mediálne známym tváram reality šou sa v uplynulom roku pridala tiež akutálna Miss Carat Tuning - Lenka Mošková. Súťaž krásy je atraktívna aj pre fitnessky, ktoré zviditeľnujú MISS CARAT TUNING najmä v zahraničí. Najznámejšie fitness CARATKY sú nepochybne: Eva Martinková, Sabína Pleváková, Olívia Čambalová, Jana Milová ( akuálne 5. najkrajšia fitness bikinárka na svete v súťaži Arnold CLASSIC  2016 ,) Andrea Neumannová ( Miss Carat Tuning ’15 )

Súťaže sa zúčastnila aj Monika Šagátová, ktorá zahviezdila aj ako seriálová herečka ( Divoké kone,)  či Vanda Dita Gallo, ktorá patrí medzi najvychytenejšie slovenské modelky a propagátorky zdravej stravy.

Jubilejný 10. ročník súťaže avízuje skvelú šou, profesionálne fotenia, natáčania videoklipov, perfektný štart do sveta modelingu a šoubiznisu pre všetky krásne, ambiciózne a sexy dievčatá, skvelú festivalovú atmosféru a množstvo hodnotných darčekov a cien. Casting sa uskutoční 5. marca 2017 , v hoteli BRATISLAVA, od 12:00 – 19:00. Vítané sú všetky krásne kočky, ktoré by chceli zabojovať o titul najkrajšej motoreprezentantky na Slovensku!

 

video z finále Miss Carat Tuning 2016: www.youtube.com/watch?v=JbD1cJ_w5t4

 

video z fotenia kalendára CAR AT TUNING 2017: www.youtube.com/watch?v=ZpjfomeQMjQ

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode