Cadillac ATS pokračuje v renesancii značky

30.01.2013 21:19


• Nový vstup do kľúčového segmentu strednej triedy vozidiel
• Ponúka alternatívnu voľbu pre náročných zákazníkov
• Vysoko konkurenčné ceny iba od 38 800 EUR
• S podporou novej celoeurópskej Cadillac organizácie

 Nástup sedanu ATS je aktívny krok prémiovej značky Cadillac, s veľkým potenciálom, zasiahnuť do súčasnej situácie na trhu po celom svete.
Cadillac ATS mieri priamou cestou k zákazníkom kupujúcich autá vyššej strednej triedy - najpredávanejších áut v prémiovom segmente - a ukazuje schopnosť značky ponúknuť kvalitné produkty, ktoré kombinujú pôsobivý dizajn a najmodernejšie technológie.
Príchodom modelu ATS, rozširuje Cadillac svoje portfólio obsahujúce ďalej modely CTS Sedan, Sport Wagon a Coupe, crossover SRX a luxusné SUV Escalade HYBRID.

Presvedčivá alternatívna voľba

"ATS môže byť prelomový model pre Cadillac v Európe," hovorí Wolfgang Schubert, riaditeľ Cadillac Europe. Tento automobil má všetky potrebné predpoklady, aby prilákal novú skupinu zákazníkov, a tiež ukazuje Cadillac ako modernú a relevantnú značku.

Koniec 90. rokov bol významným míľnikom vo vývoji a dizajnových zmenách a to predovšetkým vďaka novému pohľadu na cieľovú skupinu zákazníkov. Nejedná sa iba o predstavenie nového smeru dizajnu, ale predovšetkým o novú generáciu produktov s najmodernejšou technológiou.

Teraz sedan ATS ponúkne zákazníkom alternatívnu voľbu v prémiovom segmente strednej triedy sedanov, kde dlhú dobu vedú dobre zavedené nemeckej značky. Toto vozidlo bude predovšetkým zaujímať klientov, ktorí ocenia hravú technológiu a zároveň chcú auto, ktoré vystupuje z davu.

Vysoko konkurenčný bude pre európsky trh predovšetkým vďaka cene, ktorá začína na 38 800 EUR za ATS Elegance s manuálnou prevodovkou a končí na 52 387 EUR za top vybavené ATS Premium s pohonom všetkých kolies.

 Bezkonkurenčná, svižná a zábavná jazda: Cadillac ATS je úplne nový športový sedan navrhnutý a skonštruovaný tak, aby konkuroval európskej elite stredne veľkých sedanov.
Značka Cadillac sa opäť ukazuje ako svetový predajca automobilov, ktorý je schopný meniť status quo na trhoch po celom svete.
Efektívne využitie nových technológií prináša lightweight (odľahčenú) konštrukciu vozidla, pričom kombinuje jazdnú dynamiku s výrazným dizajnom a najmodernejšími technológiami, čím vo svojej triede dosahuje popredné priečky v mnohých ohľadoch.

Medzi najvýraznejšie charakteristiky nového Cadillac ATS patrí najmä:

  • Perfektné (takmer 50/50) predo zadné rozloženie hmotnosti
  • Celková hmotnosť vozidla medzi najnižšími vo svojej triede
  • Špičkový výkon motora 276 hp / 203 kW, 2.0 l
  • Cadillac "Art and Science" dizajn
  • Revolučný CUE - zábavný a bezpečnostný program
  • Nové technológie kamier, radarov, ultrazvukových senzorov, bezpečnostných upozornení a mnoho ďalšieho pre bezpečnosť jazdy
  • Vylepšené predné vzpery a päťbodové zavesenie zadnej nápravyRozsiahle možnosti zariadenia s mnohými "vychytávkami" už v základnej výbave

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode