C-AIRCROSS CONCEPT: KOMPAKTNÉ SUV ZNAČKY CITROËN

08.02.2017 10:44

Citroën počas počas svetovej premiéry odhalí odvážnu štúdiu s výraznou identitou. Citroën C-Aircross Concept predstavuje pohľad značky na kompaktné SUV, pričom pôjde aj o novú etapu v aktuálnej produktovej stratégii. Značka spustí s vozidlom globálnu ofenzívu. Jedinečná osobnosť prevezme viaceré dizajnové prvky nového modelu Citroën C3


DIZAJN - sebavedomé SUV: C-Aircross Concept prinesie nový vietor do segmentu SUV výrazným a sebavedomým postojom. Má vynikajúce tvary so správnym vyvážením medzi bezpečnosťou a plynulými líniami. Moderná silueta prinesie plastické tvary kontrastujúce s grafickými prvkami a farebnými detailami. V priestrannom interiéri prinesú farebné kombinácie a materiály prechod medzi technickým a uvoľneným svetom.
KOMFORT - moderné SUV: do vzdušného interiéru Citroën C-Aircross Concept vedú protichodne sa otvárajúce dvere, ktoré pozývajú pohodlne vyraziť za dobrodružstvom. Štúdia ponúka presvetlený priestor, široké pohodlné sedadlá a otváraciu panoramatický strechu. Obsahuje súčasti programu Citroën Advanced Comfort® s prvkami ako: farebný head-up displej ako technologicky vyspelý nástupca prístrojovej dosky, jednoramenný volant s intuitívnymi ovládačmi, parkovaciu kameru či indukčné nabíjanie telefónov.
„Štúdia C-Aircross ukazuje, ako bude pokračovať naša globálna modelová ofenzíva. Vychádza z nového modelu C3 a predstavuje novú odvážnu víziu kompaktného SUV. V priestrannom interiéri štúdie sa objaví viacero ambicióznych prvkov pre pohodlie posádky z programu Citroën Advanced Comfort®.”
Linda JACKSON  -  výkonná riaditeľka značky CITROËN

Terénne schopnosti

Koncept C-Aircross využíva špičkovú technológiu Grip Control, s ktorou môže vyraziť aj mimo spevnených ciest. Dokonale upravuje jazdné vlastnosti k aktuálnym podmienkam. Vďaka tomu sa vozidlo sebavedomo pohybuje po meste a bez problémov dovedie pasažierov komfortne aj do cieľa ciest, ktorý sa nachádza v prírode. S týmito schopnosťami bude štúdia C-Aircross obľúbeným rodinným spoločníkom aj univerzálnym kamarátom na dovolenky.

Štúdia Citroën C-Aircross Concept je predzvesťou novej globálnej ofenzívy v segmente SUV. Príďte sa s ňou zoznámiť do expozície značky Citroën na autosalóne v Ženeve. Dni pre médiá budú 7. a 8. marca, od 9. do 19. marca sú brány výstaviska otvorené pre verejnosť.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode