Buď súčasťou nového trendu slow fashion!

12.08.2019 12:00

Svet sa konečne spamätáva z neuveriteľného konzumného života a čoraz viac sa zaoberá ochranou životného prostredia a šetrenia energie. Súčasný trend zero waste, sa premieta aj do módy prostredníctvom slow fashion, ktorý je veľmi populárny už aj na Slovensku.

Každý deň nás oslovujú reťazce s novinkami zo sveta módy alebo zľavami, ktorými sa nás snažia získať aby sme nakúpili množstvo vecí, ktoré ani nepotrebujeme, len sa nám páčia a ponúkajú ich za skvelé znížené ceny. Nový trend slow fashion, ktorý sa úspešne aplikuje aj na Slovensku znamené opakované nosenie a využívanie odevov. Upozorňuje ľudí aby nakupovali v bazároch a v obchodoch z druhej ruky, kde nie len ušetria peniaze, ale šetria aj prírodu, keďže sa spomalí dopyt po novinkých v obchodných reťazcoch.

Veľmi populárne sú aj v online forme ako e-bazar alebo e-second hand. Ak máte v skrini šaty, trička, šperky alebo aj samotný nábytok, ktorý už nepoužívate aj je nepoškodený stačí si založiť online bazar a môžete sa pustiť do triedenia svojho šatníka. Spoločnosť Webnode ponúka najjednoduchšiu aplikáciu vďaka, ktorej budete mať v priebehu pár minút vytvorený váš vlastný e-bazar. Stačí si po rýchlej registrácii na www.webnode.sk vybrať jednu z ponúkaných šablón. V každej z nich je pripravených niekoľko ukážkových produktov. Vďaka nim si môžete vyskúšať ako bude váš nový e-bazár vyzerať a ako sa dá s tovarom pracovať. Keď si vyberiete šablónu, ukážkové produkty jednoducho vymažete a vložíte vlastné , ktoré si nafotíte a určíte cenu. Tie môžete následne editovať a filtrovať podľa vašich predstáv. Vašim zákazníkom uľahčíte orientáciu v obchode a výber produktov tak, že jednotlivé výrobky zaradíte do kolekcií. Využiť môžete aj ďalšie funkcie, ako dostupnosť tovaru.

Celý slow fashion internetový obchod si môžete vyskúšať vo verzii zdarma. Pridávajte a upravujte produkty, nastavte si platobné metódy a spôsoby dopravy. Ak sa rozhodnete internetový obchod Webnode používať, môžete si ho zaobstarať ako súčasť Prémiových balíčkov Standard a Profi.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode