Buď fit s waterdrop® pitným režimom

11.05.2020 19:40

Leto je za dverami a mnohí z nás si vypĺňajú dlhé dni domácej karantény cvičením. Či už cvičíte alebo by ste len chceli začať, nezabúdajte na dodržiavanie pitného režimu, ktorý treba v prípade zvýšenej fyzickej aktivity navýšiť.

 

Ideálnym riešením pitného režimu, bez ohľadu na pohlavie alebo vek, je obyčajná voda, ktorú však nie všetci obľubujú. Stačí tak málo a každý pohár vody sa môže stať dokonalým pôžitkom chuti plnej vitamínov. Waterdrop® má pre každého na výber 9 druhov výnimočných mikrodrinkov, ktoré sú kombináciou extrahovaného ovocia a superfoodov plných antioxidantov. A to všetko bez pridania cukru a lepidiel. Navyše každá kocka je obohatená aj o vitamíny, ktoré teraz potrebuje každý.

 

Waterdrop® FOCUS povzbudzuje myseľ vďaka baobab, limete a acerola. Rovnako ako aj BOOST s brazílskou acai a čiernou ríbezľou naštartuje organizmus pred náročným dňom. YOUTH s obsahom ženšenu pôsobí blahodarne na pleť. Waterdrop® RELAX uvoľní telo kombináciou arónie, ibišku a acerole. CLEAN so žihľavou sa postará o očistu tela a ducha. Neodolateľná chuť GLOW s mangom a kaktusom je ideálna pre horúce letné dni, rovnako ako DEFENCE s brusnicou. Najnovšie chute NERO a ZEN sú vzájomným kontrastom. NERO je vďaka prírodnému kofeínu a aktívnemu čiernemu uhliu spolu s extraktom černíc pre odvážnych a ZEN zložený z citrónovej trávy a bieleho čaju upokojuje myseľ a telo. Pri športe si nezabudnite so sebou vziať praktickú a štýlovú fľašu waterdrop®, ktorú si môžete nakombinovať podľa k outfitu.

 

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.sk.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode