Bratislavský Autosalón 2013

24.04.2013 16:52

23.4.2013 sa otvorili brány bratislavského Autosalónu a určite je na čo pozerať. Jednotlivé automobilky verejnosti ukázali vo svojich expozíciách čerstvé novinky, ktoré nedávno predstavil známy ženevský autosalón. Návštevníci sa opäť môžu tešiť na špeciálne upravenú halu, Exclusive Salon, s atmosférou prímorského letoviska, kde sú odparkované vzrušujúce modely, o akých sníva nejeden muž. Značky ako Porsche, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, či športový Nissan, nie je bežne vidno na našich uliciach a parkoviskách. Uvidíte aj Aston Martin a McLaren, ktoré na výstavách u nás ani v okolitých krajinách len tak ľahko bežne nevidno. Autosalón je okrem nablýskaných tátošov aj o doplnkoch, tuningových komponentoch a autoservisnej technike. Nechýbajú legendárne mustangy a sekcia karavanov.

Dôsledky rôznych typov zrážok návštevníkom priblížia crash testy s následnou záchrannou akciou vrátane zásahov policajtov, hasičov i zdravotníkov. Automobily Hyundai, Mazda, Opel, Peugeot, Škoda, Nissan, Mercedes-Benz (úžitkové vozidlá)  budú návštevníkom k dispozícii na vyskúšanie v rámci testovacích jázd.

Zaujímavé modely boli v radoch Renaultu /Captur), Škody ( Octavia Combi), Toyoty ( hybridný Auris a Touring Sports), ale určite je ich oveľa viac.

Návštevníci si v škole bezpečnej jazdy môžu odskúšať simulátory prevrátenia vozidla, nárazu a požitia alkoholických nápojov za volantom. V expozíciách jednotlivých automobiliek sa budú konať vystúpenia známych umelcov a autogramiády popredných automobilových osobností. Autosalón vyvrcholí otvorením tuningovej sezóny a brány zatvorí v nedeľu 28.4.2013

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode