Bohaté Vianoce s ošetrujúcimi balíkmi Dove

28.10.2015 10:18

Značka Dove si pre vianočné obdobie pripravila 12 exkluzívne zostavených kaziet s produktmi pre ženy, ktorými môžete obdarovať svojich najmilších. Pokiaľ zháňate malý darček, siahnite po jednej z menších škatuliek s dvomi či tromi produktmi pre starostlivosť o telo, alebo vlasy. Ak hľadáte atraktívnejší variant, môžete zvoliť väčšiu kazetu s piatimi produktmi pre celé telo. Alebo chcete potešiť luxusným darčekom? Potom si vyberte dizajnové taštičky plné kozmetiky Dove, ktoré sú aj po jej spotrebovaní skvele využiteľné na cesty či skladovanie najrôznejších dámskych pokladov.

Sortiment Dove je veľmi široký a ponúka ucelené rady mydiel, sprchovacích gélov, šampónov, kondicionérov, vlasových masiek či sér, antiperspirantov, telových mliek, krémov, alebo olejov. Všetky produkty však majú jedno spoločné - obsahujú ¼ hydratačného krému a starajú sa o výživu a zdravie pokožky a vlasov. Vďaka svojmu jemnému zloženiu a decentným vôňam navyše skvele vyhovujú aj ženám s citlivou pokožkou.

Produkty Dove sú skvelým darčekom pre ženu akejkoľvek generácie. Babičke môžete venovať škatuľku s ikonickou mydlovou tabletou a sprchovacím gélom, mamičke špeciálny vlasový rad Youthful Vitality vyvinutý špeciálne pre zrelé ženy. Kamarátku potešíte šampónom a kondicionérom pre väčší objem vlasov Oxygen Moisture alebo kombinovanou súpravou so sprchovacími produktmi, šampónom a antiperspirantom. A ak chcete urobiť špeciálnu radosť, siahnite po luxusnej toaletnej taške s novými produktmi Dove DermaSpa, ktoré snúbia poznatky popredných dermatológov so zážitkami ako v luxusných kúpeľoch.

Potešte svojich blízkych a darujte im starostlivosť o pokožku aj vlasy, ktorú si zamilujú.

Krása nie je obmedzená vekom – ošetrujúci balíček pre všetky dámy
Sprchovací gél Dove Pro Age vďaka presnej kombinácii zložiek dlhodobo podporuje správnu funkciu pokožky - aktívne zložky napomáhajú prirodzenej obnove buniek pokožky a zároveň ju jemne čistia. Šampón aj kondicionér Dove Colour Care pre farbené vlasy vďaka svojmu ľahkému zloženiu nezaťažujú vlasy, takže účes nestráca na objeme. Obsahujú UV filter, ktorý účinne chráni farbu vlasov pred negatívnym pôsobením ultrafialového žiarenia. Technológia Fibre Actives pomáha naprávať vlasy zvnútra vlasových vlákien. Balíček dopĺňajú hrejivé ponožky, praktické pre chladné zimné večery.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena : 14,99€.

 

Rozmaznávajúca súprava pre všetkých pôžitkárov


Milovníci kozmetiky uvítajú luxusné taštičky plné ošetrujúcich produktov Dove. Sprchovací gél Dove Deeply Nourishing s jedinečným zložením s technológiou Nutrium Moisture™ pomáha vyživovať a hydratovať pokožku. Telové mlieko Dove Essential Nourishment je obohatené o unikátnu technológiu DeepCare Complex s esenciálnym olejom a niektorými pokožke prirodzenými tukmi, ktoré ju hydratujú a vyživujú do hĺbky. Šampón Intensive Repair špeciálne vyvinutý pre poškodené vlasy obsahuje Fiber Actives technológiu, ktorá pomáha naprávať poškodené proteínové vlákna vo vnútri vlasu. Šampón navyše v sebe ukrýva Micro Moisture Serum, ktoré prepožičia vlasom hebkosť a zdravý vzhľad. Guľôčkový antiperspirant Dove Original poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia. Krémová tableta na umývanie Dove Original s ¼ hydratačného krému nevysuší ani citlivú pokožku, ale zbaví ju nečistôt a prachu po celom dni.
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 16,99€.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode